GOOGLE marchează ultima zi din 2016: Lumea se pregătește de întâmpinarea lui 2017

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai sunt câteva ore până când ne vom despărți de 2016 și vom intra într-un an nou. După cât de multe evenimente a adus 2016 – și e suficient să aruncăm o privire retrospectivă fie și numai pe titlurile știrilor – speranțele într-un an mai bun și mai liniștit sunt îndreptățite.

Ca de obicei, motorul de căutare GOOGLE și-a schimbat logo-ul cu ocazia Ajunului Anului Nou. Animația pare să exprime tocmai această nerăbdare de a da pagina și de a trece la un nou capitol, în speranța că vor veni vremuri mai bune.

Anul acesta, „doodle”-ul de la Google ia forma unui joc interactiv și înfățișează o plasă cu baloane însuflețite, care privesc nerăbdătoare la un ceas aflat pe punctul de a bate miezul nopții. Baloanele colorate sar în plasa în care sunt strânse – și din care vor fi eliberate la miezul nopții – ca pentru a ruga timpul să se miște mai repede.

„La mulți ani! În această seară, în toată lumea, împărtășim nerăbdarea de a porni numărătoarea inversă la miezul nopții: 5, 4, 3, 2, 1…” – așa explică „doodle”-ul cei care l-au conceput.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...