Chiril Moţpan a subliniat faptul că salariile, maşinile la scară şi oficiul promis i-au lăsat reci pe membrii Platformei Demnitate şi Adevăr. „La cumpăna dintre ani, lumea caută să facă lucruri bune, să-i ajute pe cei mai trişti ca noi, să păşească curaţi în noul an. Nu însă şi slugile plătite de mafie. Acestea ne lovesc zi de zi, mint şi manipulează, corup şi dezbină, doar-doar vor reuşi să menţină la putere regimul criminal care le-a promis un ciolan de la masa stăpânului”, a opinat Moţpan.
 
Membrul Platformei mai spune că lui Plahotniuc îi este frică de Platforma Demnitate şi Adevăr, motiv pentru care încearcă să o dezbine. „Nu vor reuşi. Şi ei cunosc acest lucru. De aceea înnebunesc. Au ales Orheiul deloc întâmplător, deoarece orheienii au colectat în cadrul referendumului constituţional organizat de Platforma Demnitate şi Adevăr peste 22.000 de semnături, alături de întreaga ţară au participat la toate protestele din capitală şi au susţinut masiv candidatul unic la alegerile prezidenţiale”, a punctat Chiril Moţpan în postarea sa.

Amintim că ieri şi membrul fondator al Platformei DA, jurnalistul Vasile Năstase, a anunţat despre acţiuni similare de corupere şi cumpărare a simpatizanţilor PPDA. Acestora le-au fost propuse salarii de 10 mii de lei, combustibil şi maşini de serviciu pentru a susţine un nou partid, proaspăt format.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.