Anadolu Efes Istanbul - Real Madrid 78-80

Real Madrid a ajuns la zece victorii în Euroligă, după succesul obţinut pe terenul lui Anadolu Efes Istanbul. Turcii au avut avantaj de un punct după primul sfert, însă situaţia s-a schimbat până la pauza mare, când spaniolii conduceau cu 37-36. Gazdele au întors din nou scorul până la finalul actului al treilea, dar madrilenii au forţat în ultimele zece minute. Cu 17 puncte, cinci recuperări şi nouă pase decisive, slovenul de doar 17 ani al oaspeţilor, Luka Doncic, şi-a adus din plin aportul la victoria spaniolilor, 80-78.

Steaua Roşie Belgrad - CSKA Moscova 78-67

Steaua Roşie Belgrad i-a provocat liderului Euroligii, CSKA Moscova, a treia înfrângere din acest sezon. Campioana Europei a fost depăşită total în sfertul de debut, atunci când sârbii au marcat aproape dublu (27-14). Actul secund a fost unul echilibrat, dar pauza mare i-a găsit pe sârbi cu un avantaj de 14 puncte. Ruşii au recuperat şase dintre acestea în sfertul al treilea. A fost însă insuficient. Steaua Roşie Belgrad a controlat finalul şi s-a impus cu 78-67. Totuşi, deţinătoarea trofeului a fost cea care a dat cel mai bun marcator al meciului. Andrei Voronţevici a reuşit 21 de puncte.

Olympiacos Pireu - Fenerbahce Istanbul 71-62

Nici finalista de anul trecut, Fenerbahce Istanbul, nu a reuşit să încheie anul cu o victorie. Turcii au pierdut categoric în deplasare, cu Olympiacos Pireu. Diferenţa dintre cele două echipe s-a văzut încă din start. Grecii au încheiat primul sfert cu nouă puncte avans (18-9), iar distanţa s-a mărit la 19 puncte până la jumătatea partidei (40-21). Turcii au recuperat doar un punct în sfertul al treilea şi păreau că nu pot emite pretenţii dar au reuşit să se apropie la doar două posesii când mai erau două minute (65-61). Grecii şi-au păstrat însă calmul şi s-au impus cu 71-62. A fost al zecelea succes în Euroligă pentru Olympiacos. Jan Vesely a înscris 22 de puncte pentru Fenerbahce şi a fost cel mai bun marcator al partidei.