Recomandări #diez: 9 evenimente la care poți ajunge în ultima zi de vineri din acest an

stocksnap_jyttzmy9sc

Dacă nu veți fi ocupat cu pregătirile de Revelion și veți dori să aveți o ultimă zi de vineri din an memorabilă, atunci noi vă recomandăm nouă evenimente la care să mergeți.

#1. Ședința Elitară 38

2

În ultima vinere din an va avea Şedinţa Elitară XXXVIII, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Vor participa trei echipe Echipa magiștrilor, Echipa persoanelor recomandate și Echipa campioană – LAREME. Acestea vor concura în cadrul a trei semifinale şi o finală. Participanții trebuie să fie în ținută de seară, elegantă. Persoanele care nu vor respecta codul vestimentar nu vor fi admise. Regulile jocului, cine va participa în semifinală, dar și alte informații despre eveniment găsiți aici.

 

#2. Gala de Revelion la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu

3

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” prezintă cea mai rafinată și elegantă atmosferă a anului – Gala de Revelion 2017. În program: o seară extraordinară în armonia celor mai frumoase arii și ansambluri din opere celebre, interpretate de mari voci ale scenei lirice din Moldova. Invitații serii și detalii suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#3. Ambasada SUA vă invită la un Concert de Revelion

4

Filarmonica Naționala și Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău prezintă concertul de Revelion cu participarea orchestrei simfonice din Tiraspol și vestitului pianist american Thomas Pandolfi. Savurați muzica de G.Gershin, L. Anderson și A.Piazzolla. Intrare libera. Detalii suplimentare pe pagina de facebook.

 

#4. Gândul Mâței în Albion

5

Fanii trupei Gândul Mâței sunt așteptați la Albion la tradiționalul concert de ajun de Revelion. Formația care timp de 20 de ani a creat emoții pozitive şi muzică bună, revine la Albion cu cele mai îndrăgite hit-uri și piese noi. Aici găsești informații despre prețul biletului și detalii suplimentare.

 

#5. O seară muzicală în ajun de revelion

6

În ultima zi de vineri a anului în localul Песочница va avea o serată muzicală pentru tine și prietenii tăi. Invitații serii sun Mașa Leszno, Vlad Palko, XPlain, Pavel Malyshev, Nastya Jules, Nick, Mark Eugene Perlov cu Speysmenom. Intrarea este 40 de lei, iar informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#6. New Year Pre-Party with Dj Medvedev!

7

Starea festivă se creează de vineri. Astfel, Cafe Gazetto vă invită să sărbătoriți debutul revelionului și să petreceți seara de vineri într-o atmosferă confortabilă cu muzica originală a Dj Medvedev! Mai multe informații despre party, aici.

 

#7. Petrecerea anului 2016 în MILITARY CLUB

8

Vineri, 30 decembrie în clubul MILITARY are loc petrecerea anului 2016. Intrare liberă, iar pentru informații și detalii acesați pagina de facebook a evenimentului.

 

#8. Budurin & Maarka ❄ Let’s DAZE:The Final Countdown

9

Krystyan Budurin & Maarka te invită la ultima petrecere a Spălătoriei din 2016, deliciu care va include următoarele ingrediente: ❆ proper sound; ❆ proper TECHNO (but not only); ❆ special shots & gifts;❆ atmoseferă de sărbătoare; ❆ oameni buni & oameni dragi. Cât costă intrarea și alte informații aici.

 

#9. Pre-Revelion Party!

10

Big Bro și Dj Bishop aka wide angle (from Synops) bagă de pe vinyl-uri și baga HipHop/OldSchool/Funk/House and S#@%T, detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente