Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (VIDEO) Cum explică mama faptul…

(VIDEO) Cum explică mama faptul că fiica sa a plecat de acasă, dar și că nu frecventează școala

A făcut cunoștință cu câteva fete la bradul din Piața Marii Adunări Naționale, iar apoi a mers împreună cu acestea la un club de noapte din capitală. Aceasta este explicația minorei de 12 ani care acum patru zile a dispărut fără veste. Polițiștii sectorului Râșcani au găsit copila la domiciliul persoanelor pe care fata le-a cunoscut în PMAN.

Mama fetei spune că în se întâmplau certuri, ca în orice familie, dar că aceasta era întotdeauna ascultătoare. Din mărturiile depuse de femeie, rezultă că aceasta locuiește în concubinaj, iar anterior a existat un conflict între fratele său și concubin.

„-Niciodată nu ați avut conflicte?

-Ei cum? Am avut. În familie cum să nu ai? Dacă eu vroiam de la dânsa ca să fie un blid (veselă – n.r) curat, că de-acum este mărișoară, vroiam să fie măturat, pentru că eu lucrez de la ora șase…

-Nu ați bătut-o? 

-Nu. Iaca lasă să spună!”

Totodată, femeia a recunoscut că fiica sa, care trebuia să studieze în clasa a cincea, nu frecventează orele, deoarece un timp toată familia a fost plecată în Germania, iar de două luni perfectează actele pentru școlarizarea acesteia.

Femeia mai are o fiică.

Poliţia Capitalei a fost alertată de către mama minorei în ziua de 25 decembrie curent, despre dispariţia ei de la domiciliu.

Conform informaţiilor constatate până în prezent, este pentru prima dată când minora ar fi plecat de acasă fără acordul părinţilor şi mereu asculta de sfaturile lor. Astfel sunt demarate acţiuni poliţieneşti în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor incidentului şi documentarea persoanelor cu care s-ar fi cunoscut.