Olga Iftodi, directorul comercial al clubului de sport, cea care i-a pus coroana pe cap lui Corneliu Gurin, a activat anterior timp de aproape 15 ani în companiile lui Plahotniuc. Potrivit CV-ului plasat de Iftodi pe reţeaua linkedin.com, ea a fost angajată la Nobil Luxury Boutique Hotel încă în 2002, în calitate de manager de vânzări, funcţie pe care a deţinut-o timp de zece ani.

În februarie 2013, Iftodi a fost avansată în funcţia de manager general al Nobil Luxury Boutique Hotel, iar peste un an şi jumătate, a fost transferată în calitate de manager general la Hotelul Codru, care de asemenea îi aparţine lui Vladimir Plahotniuc. Din ianuarie 2016, Olga Iftodi este manager general la Aqua Terra Wellnes & SPA.

Corneliu Gurin s-a pricopsit cu statutul de rege acum câteva zile în cadrul unui bal, atunci când a primit şi premii - o noapte la hotelul Nobil, ce aparţine preşedintelui PD, şi o plimbare cu un automobil Jaguar. Potrivit Anticoruptie.md, la acea petrecere au mai participat şefa Consiliului Concurenţei, Viorica Cărare, dar şi consilierul municipal PSRM Oleg Onişcenco. Olga Iftodii nu a fost de găsit pentru comentarii. 

Corneliu Gurin nu a răspuns la apelurile telefonice repetate ale jurnaliştilor de la Anticorupţie.