(VIDEO) Actrița Debbie Reynolds a murit la o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marea actriță din perioada de aur a Hollywoodului, Debbie Reynolds, cunoscută mai ales pentru rolul său în comedia muzicală „Singin’ in the Rain” (Cântând în ploaie – 1952), a murit miercuri la Los Angeles, la 84 de ani, la doar o zi de la decesul fiicei sale, Carrie Fisher, celebra prințesă Leia din seria „Star Wars”.

Potrivit sursei citate, Debbie Reynolds ar fi fost spitalizată de urgență mai devreme, miercuri, după ce ar fi suferit un atac cerebral.

„A dorit să fie cu Carrie”, a declarat Todd Fisher, fiul său și fratele lui Carrie, pentru Variety.

La domiciliul acestuia din Beverly Hills, au fost chemate serviciile de urgență puțin după ora locală 13,00, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Los Angeles, care a precizat că o persoană adultă a fost transportată la spitalul Cedars-Sinai.

Debbie Reynolds venise la reședința fiului său pentru a discuta despre înmormântarea lui Carrie când s-a prăbușit, potrivit TMZ care citează surse familiale anonime.

Actrița era bulversată de decesul fiicei sale Carrie Fisher la numai 60 de ani, marți, la Los Angeles, urmare a unei crize cardiace.

Debbie Reynolds a scris în aceeași zi un scurt mesaj pe Facebook, semnat „mama lui Carrie”: „Mulțumesc tuturor celor care au știut să aprecieze darurile și talentele fiicei mele geniale și adorate. Vă sunt recunoscătoare pentru gândurile și rugăciunile voastre care o vor ghida de acum spre următoarea sa etapă”.

Născută la 1 aprilie 1932, la El Paso, în Texas, Debbie Reynolds a fost măritată cu Eddie Fisher, cântăreț și vedetă de televiziune. Carrie Fisher s-a născut din căsătoria lor. Dar mariajul părinților săi a eșuat după patru ani, când Eddie Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor, amintește AFP.

În 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar ca protagonistă a filmului „The Unsinkable Molly Brown”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...