„Haimanalele le propun maşină la scară, salariu de 10 mii de lei, benzină şi motorină cât doresc, doar să se lepede de idealurile Platformei. Hârburile şi iacubovii cumpăraţi cu 30 de arginţi de Coordonator inventează fel de fel de minciuni şi vând gogoaşe coapte la bodega Nobil”, scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Vasile Năstase promite că, după sărbătorile de iarnă, va veni cu mai multe detalii şi cu probe concludente în aceste cazuri de corupţie.

„Ceea ce nu înţeleg precupeţii lui Plahotniuc e că aceste tentative de corupere nu au niciun efect, fără credibilitatea Platformei, fără idealurile ei protestatare, orice traseist nu costă o ceapă degerată”, a conchis membrul Platformei DA.

De asemenea, şi liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că 2017 va fi un an complicat, întrucât păpuşarul Plahotniuc, prin sculele sale din justiţia totalmente discreditată, va încerca să corupă oamenii, să-i intimideze, dar şi să închidă sursele de informare.

„Va fi un an complicat, dar şi plin de speranţe. Pe de o parte, Plahotniuc va încerca, prin sculele din justiţia totalmente discreditată, să ne intimideze, să ne lase în întuneric, să ne închidă sursele de informare, să ne corupă oamenii, pe de altă parte, sper că va exista o rezistenţă populară fără precedent, care într-o zi va pune pe fugă această gaşcă de bandiţi care ne-au îngenuncheat ţara!”, a declarat preşedintele Platformei DA într-un interviu.