Participă la un concurs fotografic la care poți câștigă o călătorie la Amsterdam

fafa

Până pe 11 ianuarie 2017, fotografii amatori sau profesioniști pot aplica la World Press Photo Contest, un concurs anual care își propune să premieze cele mai bune imagini ce au contribuit la jurnalismul vizual din 2016.

Individual sau în serie, lucrările sunt jurizate pe următoarele criterii: acuratețe, corectitudine și cât exact și convingător redau lumea noastră. În cadrul concursului sunt mai multe categorii, iar fotografiile sunt apreciate de cei mai buni foto-jurnaliști.

Premiile:

# Fotografiile premiate sunt asamblate într-o expoziție care călătorește în 45 de țări și este văzută de peste patru milioane de oameni în fiecare an;
# Fotografiile câștigătoare sunt, de asemenea, publicate într-un Anuar, care este disponibil în mai multe limbi și pot fi achiziționat;
# Toți câștigătorii merg la Amsterdam, în luna aprilie pentru a primi premiul în timpul Festivalului Press Photo Mondiale de Jurnalism Vizual, un eveniment de două zile, cu prezentarea fotografilor, proiecții, discuții și festivitatea de premiere.

Cum să aplici

Concursul este acum deschis pentru înscrieri. Lucrările pot fi depuse doar prin intermediul site-ului de înscrieri.

Cei interesați pot afla mai multe informații despre modul de aplicare, precum și despre procesul de jurizare și de verificare.

Mai multe informații despre concurs găsiți pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente