Șalaru îl acuză pe Ghimpu că a transformat PL într-un partid „bolșevic”: Cuplul „Ghimpu-Dodon” intră în arena politică

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, care a fost demis astăzi din funcție printr-un decret semnat de președintele Igor Dodon a venit cu o reacție publică. Acesta a menționat că pleacă din funcție împăcat, iar demiterea sa este un cadou al liderului PL Mihai Ghimpu pentru Igor Dodon.

„Plec din această funcție cu conștiința împăcată că nu am fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că am cerut schimbarea președintelui PL. Nu mi-am imaginat niciodată că sub conducerea lui Mihai Ghimpu Partidul Liberal se va transforma într-un partid de tip bolșevic unde, cei care contestă supremația liderului sunt executați”, a reacționat Șalaru.

Oficialul este de părere că demiterea sa este un cadou al liderului PL Mihai Ghimpu pentru Igor Dodon

„Prin demiterea mea, Mihai Ghimpu i-a facut cadou lui Dodon ministerul apărării. Iată că după cuplul Roșca-Voronin un nou cuplu politic, Ghimpu-Dodon, intră în arena politicii moldovenești. Le doresc succes. Din păcate, pentru Republica Moldova începe o perioadă neagră în care, din nou, va trebui să ne apărăm identitatea româneasca, să ne apărăm ființa națională. Republica Moldova are nevoie de o revoluție morală, o revoluție a bunului simț”, se mai arată în reacția lui Șalaru.

De menționat că președintele Igor Dodon a semnat, în dimineața acestei zile, un decret privind demisia din funcție a ministrului Apărării Anatol Șalaru, spunând că demersul de demitere a ministrului îi aparține liderului PL Mihai Ghimpu, căruia îi sugerează să o facă în raport și cu ceilalți miniștri liberali din cabinetul actual.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...