Crowdfunding: Pune și tu umărul la dezvoltarea Clubului de engleză din Mereni

12523951_1053477124690669_368012944291406678_n

De mai bine de un an, English Club Mereni este locul unde mai mulți tineri fac cursuri de limbă engleză și participă în cadrul mai multor activități interactive. Totuși, pentru ca clubul să își poată continua activitatea, tinerii sunt nevoiți să scoată bani din propriul buzunar. Pentru o mai bună organizare a activităților, dar și pentru ca acest club să se dezvolte, tinerii au nevoie de mai multe resurse, iar în acest scop au inițiat un proiect de strângere de fonduri pe Gofundme.

Răzvan, Radu, Valmir și Sandra sunt cei care își doresc să contribuie la dezvoltarea educației în singurul liceu din localitatea lor. Ei consideră că pot construi o lume mai bună cultivându-le copiilor valori precum pacea, toleranța, diversitatea și dezvoltarea durabilă a societății. Momentan activitățile clubului se desfășoară într-o clasă ce le-a fost pusă la dispoziție tinerilor, însă aceasta nu e mobilată corespunzător.

Suma de care au nevoie este de 2.000 de euro. Din acești bani se preconizează procurarea unui proiector, a unui notebook și a două difuzoare pentru a organiza proiecții de film, dar și alte activități. Cealaltă parte de bani va fi cheltuită la procurarea mobilei, dar și a cărților în limba engleză.

Dacă ați decis să îi susțineți pe acești tineri, puteți dona AICI.

Cei care nu pot dona online sunt rugați să-l contacteze pe Răzvan Chirița: Email: [email protected], Nr. Mobil: 068 569 451.

 

123

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente