Actualitate

„Setea“ de like-uri: Tot mai multe femei îşi doresc ca cererea lor în căsătorie să fie transmisă live pe Facebook

Un studiu asupra a 10.000 de persoane din Marea Britanie, care au fost întrebate ce-şi doresc de la o cerere în casătorie cu rezultate surprinzătoare, a arătat că 40% dintre femei vor ca reţelele sociale să fie integrate în momentul cererii, 30% vor să li se facă fotografii sau să fie înregistrate video, iar 18% vor ca cererea să fie transmisă în timp real pe Facebook.

De asemenea, în timp ce multe femei vor ca partenerul să le facă declaraţii de dragoste atunci când pun marea întrebare, doar jumătate dintre ele spun că un simplu „Vrei să te căsătoreşti cu mine?“ este suficient.

Totodată, un număr surprinzători de bărbaţi a spus că sunt pregătiţi ca partenerele lor să vadă o inversare a rolurilor tradiţionale, în timp ce doar o cincime dintre femei au spus că sunt de acord cu acest lucru, majoritatea aşteptând să fie cerute de partenerii lor. Se pare că bărbaţii şi femeile au opinii diferite în ceea ce priveşte datele clişeice pentru cererile în căsătorie.

În timp ce 33% dintre bărbaţi au ales Ajunul Crăciunului ca cea mai bună zi din an pentru acest eveniment, doar 22% dintre femei au fost de acord cu asta. În contrast, 23% din femei au ales Valentine’s Day ca ziua în care le-ar plăcea să fie cerute, în timp ce doar 12% dintre bărbaţi au fost de acord.

Ziua cea mai nepotrivită pentru o cerere în căsătorie, potrivit statisticilor, s-a dovedit a fi pentru ambele sexe ziua de naştere.

adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *