Președinte nou – reguli noi: Iată ce se va întâmpla în fiecare zi la Președinție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președinte nou – reguli noi. După ce a schimbat simbolul limba română cu cea „moldovenească” pe site-ul instituției, iar ulterior a fost scos drapelul Uniunii Europene de la intrarea în reședința șefului statului, Igor Dodon a impus astăzi o regulă nouă, anunță purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban.

„Am aflat prin surprindere că în cadrul președinției, în 4 ani, practic nu au fost organizate ședințe de lucru de planificare de dimineață, nici cu aparatul, nici cu consilierii. Vă informăm că șeful statului, astăzi a desfășurat prima ședință de lucru cu toți consilierii nou-numiți la ora 8.30, unde au fost prezentate prioritățile pentru săptămâna curentă. Așa se va întâmpla zilnic, de azi înainte. Avem o agendă plină pentru această săptămînă, vă invităm să o urmăriți”, a anunțat Ceban.

De asemenea, azi a fost organizată prima ședință cu întreg aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane.

„De asemenea, s-a desfășurat prima ședință cu întreg aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane. Angajaților aparatului li s-a comunicat faptul că astfel de întîlniri vor avea loc săptămînal. În același context, șeful statului a menționat că cea mai importantă solicitare pe care o are față de colaboratori este profesionalismul. Dl Igor Dodon a solicitat implicare maximă de la fiecare angajat. Totodată, șeful statului a dat asigurări că în viitorul apropiat clădirea președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe, fără a pune cheltuielile respective pe seama bugetului de stat”, se mai arată în mesajul lui Ion Ceban.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...