(video) Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016. Toate evoluțiile din concurs

15535401_203769630029073_5891514181609324544_n

Vineri seara a fost finala adolescenților la „X Factor“ România, după ce în ultimul act al show-ului au ajuns Olga Verbiţchi şi Raul Eregep, ambii având câte 15 ani. Telespectatorii au decis prin vot ca basarabeanca Olga Verbiţchi să câştige marele premiu. Deși anterior nu credea că va reuși să treacă de audiții, adolescenta a reușit să topească inimile a milioane de oameni care au votat-o pe protejata lui Carla’s Dreams.

Olga este din Cruzești, mun. Chișnău şi vine dintr-o familie modestă. Tânăra este în clasa a X-a, la un liceu cu profil real și este o elevă eminentă. Din anul 2014 este eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO”.

Olga Verbitschi a renunţat la cariera de fotbalista, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică. „Toată viaţa am visat să ajung aici. X Factor este un vis”, mărturiseşte Olga. Şi visul ăsta i s-a împlinit!

Are două surori pe care le iubeşte enorm. Însă lucrurile nu sunt atât de frumoase, precum par. Una dintre surorile ei, Vicoria, este grav bolnavă. Are 12 ani şi, din cauza unei supradoze de medicamente prescrise de doctori, cea mică nu vorbeşte, nu înţelege ce se petrece în jurul ei şi nu se mişcă. Este ca un nou-născut care nu se mai dezvoltă.

„Eu vorbesc cu ea, dar ea nu mă înţelege şi nu-mi răspunde. Mama a fost la multe tratamente cu ea, prin Ucraina, Rusia, însă tata spune că totul a fost în zadar. Dar eu nu cred aşa. Totuşi cred că mai este o şansă”, povestea Olga.

În vara acestui an, Olga a câștigat merele trofeu la festivalul MusicForKids International, eveniment care s-a desfășurat în perioada 12-14 august la Iași, România. Câștigătoarea trofeului concursului muzical va pleca în 2017 la „World Championships of Performing Arts” – la Hollywood.

Vedeți mai jos toate evoluțiile din cadrul concursului X Factor România:

Audiții

Bootcamp

Duel Bootcamp

Prima gala LIVE

A doua gală LIVE

Marea Finală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente