(video) FINALA X Factor: Marcel Roșca a cântat o baladă care a lăsat publicul fără cuvinte!

148252147453c4a85b

Marcel Roșca a reușit cu prima interpretare să lase publicul fără cuvinte şi, cum era de aşteptat, acesta i-a dăruit ropote de aplauze la final. Basarabeanul a cântat super hitul celor de la Talisman „Singur”, alături de Alin Oprea, unul din cei doi soliști ai trupei românești.

„Acum în semifinală eu am simțit foarte mult dragostea și susținerea oamenilor și nu mă mai simt singur. V-am simțit pe toți aproape de mine. M-am simțit foarte împlinit și fericit în semifinală că am nimerit la duel, pentru că am mai avut o șansă să le cânt oamenilor”, a declarat Marcel în introul prestației.

„Talisman a fost copilăria mea și această piesă este cea mai sensibilă pe care am cântat-o la X Factor. Dacă ar fi câștig la X Factor nu ar fi să-mi confirm mie ceva, ci că am reușit să ajung la inimele oamenilor”, a mai adăugat Marcel.

„Este o piesă grea din punct de vedere tehnic, dar este mai greu să simți interiorul piesei, povestea și să înțelegi ce se află în spatele acesteia”, a declarat Alin Oprea, solistul de la Talisman.

De-a lungul timpului, Horia Brenciu a demonstrat că este un mentor extrem de implicat. Însă, în această seară, a dus emoțiile la un alt nivel. Pe tot parcursul piesei, juratul a vibrat la unison. A gesticulat, a cântat, a exprimat o mulțime de stări, iar totul nu a făcut decât să îl ajute pe elevul său.

Horia Brenciu: În primul rând îi mulțumesc lui Alin că a acceptat imediat provocarea. Interesant că mi s-a părut că Alin a avut foarte multe emoții. Marcel, ai trecut prin toate corvoadele cu toate duetele, cu emoțiile tale și mă bucur că ești aici.

Delia: Bravo, foarte frumos momentul. Pe mine una m-a impresionat și mi-a plăcut mult.

Carlas Dreams: Este foarte greu să faci un duet masculin. Vouă v-a reușit mai bine decât bine. Felicitări!

Ștefan Bănică Jr: Marcel este un tip foarte conștient de calitatea vocii lui. Mi-a plăcut foarte mult duetul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente