WhatsApp îți permite să ștergi și să editezi mesajele trimise, cu o singură condiție

whatsapp

Cu siguranță, mulți dintre noi am trimis uneori mesaje pe care, retrospectiv privind, am fi vrut să nu le trimitem. De multe ori, sunt cuvinte spuse la nervi, pe care le recitim cu o oarecare strângere de inimă imediat după. Pentru a rezolva astfel de probleme, WhatsApp propune o nouă funcție, relatează playtech.ro.

Aplicația de mesagerie pare să testeze o funcție care îți va permite să ștergi și să editezi mesajele pe care deja le-ai trimis. Aceasta apare în varianta beta pentru iOS a aplicației și este posibil să fie introdusă în versiunile stabile ale WhatsApp, de pe diversele sisteme de operare pe care acesta este prezent.

Condiția pentru a putea șterge sau edita un astfel de mesaj din conversațiile pe care le ai cu cineva este ca mesajul trimis să nu fi fost deja citit de cel ce trebuie să primească textul.

Conform celor ce au descoperit funcția, de la WABetaInfo, aceasta este dezactivată în setările standard, fiind nevoie de activarea manuală a noii opțiuni. Pentru a putea edita sau șterge un mesaj deja trimis, trebuie să ții apăsat pe un astfel de text, până ce apare meniul cu opțiuni.

În acest meniu vei avea opțiunile ”edit” și ”revoke”. Prima dintre ele îți va permite să modifici conținutul textului pe care deja l-ai trimis, în timp ce a doua va șterge complet mesajul deja trimis.

Momentan, WhatsApp nu a confirmat oficial introducerea unei asemenea funcții. N-ar trebui să ne mire prea tare, însă, dacă aceasta devine o realitate, având în vedere mulțimea de update-uri introduse în aplicație în ultima perioadă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente