(video, foto) În scuarul catedralei a fost inaugurat „Orășelul de Poveste” Orange

orange

În centrul Chișinăului, în Scuarul Catedralei, pe 21 decembrie, a fost inaugurat „Orășelul de Poveste” Orange, care găzduiește un nou brad de sărbătoare în spatele Arcului de Triumf, carusele pentru copii și chioșcuri cu suvenire de Crăciun, plăcinte calde, cafea și vin fiert.

orange9

Partea festivă a început cu tradiționalul moment de aprindere a luminițelor de pe brad, iar cel mai important cadou muzical al serii a fost colectivul BRIO Sonores, care a interpretat hiturile renumite de Crăciun şi îndrăgite de toată lumea.

orange1

orange2

În fiecare weekend, pe scenă vor avea loc spectacole pentru copii și concerte pentru cei mari. Tot Orăşelul de Poveste pare a fi un tărâm din basm, cu luminiţe, amosferă de sărbătoare şi miresme de bucate şi băuturi tradiţionale. De asemenea, copiii îl pot întâlni aici pe Moș Crăciun şi alte personaje de poveste.

orange3

În Orăşelul Orange realitatea se îmbină cu imaginarul. Aici, orice doritor poate să exploreze gratuit lumi virtuale cu ajutorul noului produs inovativ- casca VR. Vizionarea filmuleţelor oferă o experienţă de neuitat.

orange4

Noutatea acestui an este un ecran LED enorm, amplasat chiar vizavi de scenă, care creează impresia că te afli acasă în ajunul sărbătorilor de iarnă şi priveşti, televizorul.

orange5

„Orășelul de Poveste” se deschide la ora 12:00 și se închide la 22:00.

orange6

orange7

orange8

Aici un filmuleț de la deschidere

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente