Primul transfer important al iernii: PSG aduce un german de națională

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

VfL Wolfsburg şi-a dat acordul pentru transferul atacantului Julian Draxler la Paris Saint-Germain în această iarnă, contra unei sume de 36 milioane euro, informează cotidianul L’Equipe.

Internaţionalul german în vârstă de 23 de ani, care evoluează pe ambele laturi ale atacului, va fi primul recrut al lui PSG în această iarnă. Nu era o prioritate întărirea echipei pe acest post, ci mai curând aducerea unui atacant central, care să joace alături de Edinson Cavani, adaugă sursa citată.

Draxler, cu un potenţial incontestabil, dar cu performanţe neregulate, se va alătura unei lungi liste de jucători ofensivi ai lui PSG care evoluează pe flancuri: Lucas, Di Maria, Ben Arfa, Jese şi, în mai mică măsură, Pastore. Jese ar putea însă să părăsească PSG în această vară şi să fie împrumutat la echipa spaniolă Las Palmas, precizează sursa citată.

Fotbalistul în vârstă de 23 se află la gruparea „lupilor” de un an şi jumătate şi şi-a dorit cu orice preţ să plece încă din vară. A declarat că vrea să joace la un club de top din Europa şi a intrat în conflict atât cu conducerea, cât şi cu antrenorul actualei sale echipe. Juventus a fost cel mai aproape de a-l transfera pe Draxler în urmă cu jumătate de an, scrie Digisport.

Produs al lui Schalke, Julian Draxler a fost cumpărat de Wolfsburg în schimbul a 36 de milioane de euro. Are 33 de partide şi cinci goluri în Bundesliga pentru „lupi”, cu care mai are contract până în 2020.

Germanul are şi 27 de meciuri şi trei goluri pentru naţionala Germaniei, pentru care a debutat în 2012.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...