Recomandări #diez: 11 evenimente la care să mergi vineri, 23 decembrie

stocksnap_z4sspcozkg

În ajun de Crăciun fiți mai buni și relaxați, iar pentru a petrece o zi frumoasă , #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău vineri, 23 decembrie.

#1. Campania de colectare a alimentelor „Încălzește o inimă!”

ev1

Fundația Regina Pacis desfășoară în perioada 23-24 decembrie 2016 Campania „Încălzește o inimă!”. În cadrul acestei campanii vor fi colectate, la unele dintre cele mai mari supermarket-uri din Chișinău, produse alimentare pentru Cantina Socială „Regina Pacis” din Chișinău, str. Avram Iancu 17, unde zilnic se alimentează gratuit peste 130 de bătrâni săraci. Aici veți găsi adresele magazinelor unde puteți să donați.

 

#2. Atelier de lucru H2020 pentru dezvoltarea IMM-urilor inovaţional

ev2

În cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei, sala 203F va avea loc un ATELIER DE LUCRU cu tematica „H2020 pentru dezvoltarea IMM-urilor inovaţionale”. Sunt invitați toți doritorii, intrarea liberă. Programul și alte informații găsiți aici.

 

#3. Cea de-a 3-a Reuniune Alumni IESP Moldova

ev3

O excelentă ocazie de networking, de reactualizare a cunoștintelor și de stabilire a noi contacte. Un prilej de a auzi ideile și propunerile cu privire la posibilitatea revigorării rețelei informale de Alumni IESP. Mai multe detalii despre eveniment aici.

 

#4. Training: Facebook 100% strategii, content, campanii, rezultat

ev4

Un training despre cum se utilizezeă la maxim rețeaua socială Facebook, instrumentul care este utilizat de marea majoritate la maxim 5% din capacitate. Participanții vor învăța cum să creeze strategii pe facebook, să-și optimizee anunțurile, să facă recalamă și să-și mărească traficul. Speakeri și restul programului îl găsiți aici.

 

#5. Cupa Federației de Badminton a Republicii Moldova

ev5

Federaţia de Badminton din Republica Moldova are onoarea să vă invite la Cupa Federației de Badminton a Republicii Moldova, organizată în perioada 23-25 decembrie 2016. În vederea extinderii numărului de participanți în cadrul acestei competiții, invitaţia este adresată tuturor pasionaților de badminton: profesioniști, începători și veterani. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#6. Lansarea romanului „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga

ev6

Vitali Cipileagă vă invită la lansarea primului său roman „În umbra pașilor tăi”. Potrivit autorului invitații vor descoperi un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei. Informații despre romanul care se lansează găsiți pe #diez, iar mai multe detalii despre eveniment pe pagina de facebook.

 

#7. FLEX Secret Santa

ev7

Generațiile FLEX Alumni sunt așteptați la tradiționalul eveniment al anului: Secret Santa. Participanții trebuie să cumpere un cadou și să-l ascundă sub brad. În cadrul evenimentului după jocuri și socializare, se vor extrage bilețele și fiecare își va găsi Moșul. Alte detalii, precum și regulile evenimentului le găsiți aici.

 

#8. O seară de colinde „Crăciunul vine din inimă”

ev8

Asociația obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale” vă invită să petreceți o seară magică, vineri 23 decembrie la Biblioteca municipală B.P. Hașdeu, alături de copiii CONCORDIA care vă vor încălzi inimile cu colinde și vă vor bucura privirea cu obiecte pentru decor de sărbătoare, meșterite cu mânuțele lor talentate special pentru a aduce spiritul Crăciunului în casele fiecăruia. Intrarea este gratuită. Scopul evenimentului este de a colecta bani din care vor fi procurate cadouri pentru copiii din diverse forme de plasament. Pe pagina evenimentului veți găsi mai multe detalii.
#9. O istorie foarte simplă-Premieră!

ev9

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relațiile interumane, despre stereotipuri, despre iubire.
Dragostea le este, evident, interzisă-un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre…viitorul nepot, detalii aici.

 

#10. Academia Copiilor de Succes – Ediția de Crăciun cu Cadouri!

ev10

A.O. Alături de copii organizează proiectul „Academia Copiilor de Succes”. Durata proiectului este de 3 zile. În aceste zile, se planifică organizarea unui șir de activități non-formale care sunt demonstrate din practica anterioară că livrează o eficiență mare a rezultatelor obținute în eduacția copiilor. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

 

#11. Christmas Workshop

ev11

Dacă doriți să confecționați niște jucării de Crăciun deosebite acest masterclass este pentru voi. Participanții vor putea lăsa jucăria să fie expusă pe pe brazii din artlabirint sau să și-o păstreze. În plus evenimentul va fi un motiv în plus de a socializa cu oamenii pasionați de artă și a simți magia Crăciunului. Organizatorii oferă mai multe informații pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente