Snapchat va începe difuzarea de programe de televiziune în 2017

snapchat-stock-0959-0-0

Grupul Disney ABC TV doreşte să lanseze pe 3 ianuarie un nou show online, care va fi distribuit exclusiv prin intermediul Snapchat. Acesta va purta numele „Watch Party: The Bachelor” şi va include o analiză a episodului emisiunii The Bachelor din ziua respectivă, care va fi disponibilă pentru vizualizare timp de 24 de ore, asemeni oricărui alt tip de conţinut de pe Snapchat, relatează go4it.ro.

Durata sa va fi destul de scurtă, de maximum 5 minute, fiind adaptată la modul de consum al conţinutului pe această reţea de socializare.

Desigur, un show de acest gen nu va schimba în niciun fel modul în care utilizatorii vor interacționa cu prietenii şi cu celelalte forme de conţinut de pe Snapchat, însă cu siguranţă va încuraja astfel de iniţiative de la alţi posibili parteneri, cât şi de la alte platforme concurente. Dacă aceste seriale online vor prinde avânt, este posibil să înceapă producţia de seriale de televiziune „adevărate” dedicate reţelelor de socializare în viitorul apropiat.

De altfel, acest pas probabil că nu va fi făcut în 2017, însă aceasta este direcţia în care reţelele de socializare par să se îndrepte în acest moment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente