(foto) Recomandări #diez: 15 idei cum să-ți decorezi frumos masa de Crăciun

collage

Sărbătorile de iarnă se apropie și îți dorești să creezi o atfmosferă magică de Crăciun. Atunci, noi îți prezentăm 15 idei simple cum să-ți decorezi masa de sărbătoare pentru ca tu și oaspeții tăi să vă simțiți minunat.

#1. Șervețele sub formă de brad

q1

În timpul cinei festive de Anul Nou sau Crăciun atmosfera de sărbătoare poate fi creată printr-un simplu element de decor – șervetele în formă de brazi de Crăciun. Pentru a le realiza aveți nevoie de orice material textil sau hârtie,de preferat culori luminoase și un pic de efort.

#2. Crengi de brad sau molid și ghirlande

9k

 

O atmosferă romantică poate fi creată cu ajutorul unor crenguțe de conifere în ghivece mici sau crenguțe de brad și o ghirlandă cu bulbi mari.

#3. Aranjarea mesei cu forme ale omului de zăpadă

collage

Cu ajutorul farfuriilor, tacâmurilor, cu mici bucăți de morcovi, măsline și șervetele colorate poate fi construit în fața fiecărui oaspete un om de zăpadă drăguț.

#4. Crengi de molid

15538230_1141609339289121_5573007915268177920_n

craciun

Molid, crengi de brad sau de ienupăr aranjate și decorate cu lumânări arată elegant și parfumat. Apropo, ca o alternativă în locul lumânărilor poate fi folosită o ghirlandă.

#5. Lumânări din mere

diy-apple-candles-5

Lumânări și mere un decor interesant și neobișnuit pentru masa de Anul Nou. Pentru a le face aveți nevoie de un cuțit sau un alt instrument adecvat pentru a curăța o gaura de diametrul lumânării în măr, acolo unde e tulpina. Și gata.

#6. Fulgi de zăpadă din hârtie și lumânări în zăpadă

dsc_0031

O altă idee minunată este să întingeți pe masă, fulgi de zăpadă din hârtie, completându-le cu lumânări și conuri de pin.

#7. Pahare de vin personalizate

xmas-shot-glass-eng2

În cazul în care veți avea invitați la cină ar fi grozav să le faceți pahare personalizate, un fleac, dar atât de drăguț.

#8. Lista cu distracții de Crăciun

sss002

În fotografie este o ideea pentru un eveniment dedicat copiilor, dar care poate fi preluat pentru o petrecre cu adulți. AStfel, scrieți în dreptul fiecărui oaspete o listă cu porunci haioase.

#9. Pahare și globuri

collage1

Cu puțină ingeniozitate din lumânări, globuri și pahare se pot face niște decorațiuni superbe de sărbătoare.

#10. Lumânări și sfeșnice de toate formele și mărimile

picmonkey-collage2

Atmosfera de sărbătoare poate fi creată prin o mulțime de lumânări și sfeșnice, mai ales dacă le faci singuri.

#11. Brazi

holiday-centerpiece-idea-hershey-kiss-mas-tree-forest-wine-corks-8-of-14

Brazi de Crăciun multicolori – idee veselă și elegantă pentru decor. Aceștia pot fi creați din ambalaje, conuri de hârtie sau triunghiuri din carton sau din hârtie de construcție.

#12. Biscuiți

19544f8cc13186d5c056c737f525ff9b
Puteți pune pe farfuria fiecărui oaspete un biscuit nominal în formă de inimă, brazi de Crăciun sau glob cu inscipționarea inițialei numelui său.

#13. Detalii drăguțe

collage2

Uneori este suficient un detaliu pentru a crea o stare de spirit. De exemplu, fulgi de zăpadă pe marginea paharului sau o cetate de gheață construită din bucăți de zahăr.

#14. Elemente de decor din portocale

17-1

Mirosul de portocale și cuișoare deja sunt un simbol al sărbătorilor de iarnă, dar de asemenea le puteți combina în elemente de decor.

#15. Gustări de de crăciun

krasivaya_podacha_blyud_k_novogodnemu_stolu4

Platou aranjat în formă de brad

Spor la decorat!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente