Antrenorul lui Espanyol, obligat să-şi ceară scuze, după ce l-a îmbrăţişat pe Messi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O simplă îmbrăţişare a devenit un adevărat caz, în Spania. Antrenorul lui Espanyol, Quique Sanchez Flores, a fost nevoit să-şi ceară scuze fanilor, după ce l-a îmbrăţişat pe Lionel Messi, la finalul derby-ului pierdut în faţa celor de la FC Barcelona, scor 1-4.

Suporterii lui Espanyol au digerat greu nu doar eşecul în faţa Barcelonei, ci şi gestul tehnicianului de 51 de ani, care s-a văzut prins la mijloc într-o rivalitate foarte intensă, scrie Digisport.

Quique Sanchez Flores a încecrat să explice că ceea ce a făcut la finalul derby-ului catalan e un lucru obişnuit în Premier League, acolo unde a pregătit-o pe Watford.

„Ce am făcut cu Messi am făcut în fiecare meci din Anglia în sezonul trecut, dar şi în meciurile din acest an în La Liga, indiferent de rezultat.

Încerc să reprezint Espanyol cât de bine pot şi sper că fanii noştri sunt mândri de noi. Dacă am deranjat pe cineva, îmi cer mii de scuze”, a declarat antrenorul echipei care, în stagiunea precedentă, a fost pregătită de Costel Gâlcă.

„Dacă i-am dezamăgit pe fanii lui Espanyol, îmi pare rău, nu asta a fost intenţia mea. Am fost dedicat cauzei clubului din prima mea zi aici şi sunt recunoscător pentru sprijinul primit din partea suporterilor”, a adăugat Quique Sanchez Flores.

Înfrângerea din meciul cu FC Barcelona a pus capăt unei serii de nouă etape fără înfrângere pentru Espanyol în La Liga. Lionel Messi a marcat ultimul gol al întâlnirii de pe Camp Nou.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...