(video) Un tânăr a fost tamponat pe zebră. Dacă recunoașteți victima, informaţi Poliţia

2

În dimineaţa zilei de 21 noiembrie curent, un cetăţean a transmis Poliţiei Capitalei imagini surprinse de video registratorul instalat în automobil, când un tânăr a fost tamponat pe trecerea pietonală de un autoturism. Potrivit martorului ocular, tânărului nu i-ar fi fost provocat leziuni corporale grave şi s-a deplasat mai departe, ulterior informând Poliţia despre incident cu transmiterea secvenţelor video de la faţa locului.

Cazul s-a produs la intersecţia străzilor Independenţei şi Teilor. Este de menţionat că, până în prezent victima nu s-a adresat cu plângere la Poliţie şi după ajutor instituţiilor medicale.

În pofida acestui fapt, Poliţia Capitalei a înregistrat cazul şi demarează investigaţiile speciale impuse de lege, în vederea stabilirii circumstanţelor şi identităţii victimei. Ulterior poliţiştii au identificat şoferul automobilului care a tamponat persoana, dovedindu-se a fi în vârstă de 30 ani, domiciliat în capitală. Potrivit lui, victima s-ar fi refuzat de ajutor medical după impact.

Astfel Poliţia Capitalei solicită tânărului să se prezinte la ofiţerul de sector pentru documentarea cazului şi constatarea tuturor circumstanţelor. Şoferul implicat în incident riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 800 lei şi privarea de dreptul de a conduce mijlocul de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente