Băsescu către Sevil Shhaideh: Aveți o reputație impecabilă; nu fiți parte a unui joc politic ce nu vă aparține

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele PMP, Traian Băsescu, îi solicită premierului propus de PSD, Sevil Shhaideh, să nu accepte funcția, să nu fie „parte a unui joc politic” ce nu îi aparține.

„Pentru doamna Sevil Shhaideh. Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc și dacă până astăzi v-aș fi întâlnit pe stradă n-aș fi știut cine sunteți. Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră am sunat la Constanța. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun nașu, dar și unii și alții știm că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoștințe din comunitatea turco-tătară din Constanța. Toți au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveți o reputație impecabilă. De aceea vă rog nu acceptați nominalizarea. Nu fiți parte a unui joc politic ce nu vă aparține”, a scris Traian Băsescu, joi, pe pagina sa de Facebook.

În cursul zilei de miercuri, după anunțul președintelui PSD, Liviu Dragnea, privind propunerea pentru funcția de prim-ministru — Sevil Shhaideh—, Băsescu a evitat să se pronunțe, precizând că PMP este și rămâne în opoziție.

„Nu am (o primă reacție — n.r.). Noi suntem în opoziție, noi rămânem în opoziție. La noi nu are importanță cine ar fi fost desemnat, suntem în opoziție, deci oricum nu votăm instalarea Guvernului. (…) Nu o cunosc pe doamna prea bine, doar am auzit câte ceva, (…) dacă o întâlnesc nu știu cine e”, a declarat Traian Băsescu, la Parlament, întrebat ce părere are despre propunere și dacă PMP o va susține în Parlament.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...