Recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 22 decembrie

Christmas Eve
Foto: Photo credit: Getty Images

Iată, iată ne prinde sfârșitul de an 2016, însă până la sfârșit, hai să ne mai bucurăm cât mai este cu noi. Iată lista noastră de evenimente pentru joi.

#1. Lansarea cărții-poveste „Sofia Păpădia”

Cartea-poveste „Sofia Păpădia” este o carte plină de învățăminte. Dar subtil sugerate copiilor. Sugerate prin farmecul lecturii. La 15:00, la Librăria din Centru, detalii în eveniment.

#2. Seară caritabilă: lansarea filmului „Umbra” și târgul copiilor

Sunteți invitați la data de 22 decembrie 2016, ora 18:00, la Cinematograful „Odeon”, unde va avea loc o seară caritabilă cu vânzare de obiecte confecționate handmade de către copiii cu necesități speciale de la Centrul Tony Hawks.

#3. Pata de Ceai & Friends: Winter Session (Live // Barbar)

Trupa Pata de Ceai te invită la un concert muzical diferit de tot ce a fost până acum. Conceptul Pata de Ceai & Friends – are scopul de a oferi publicului o atmosferă degajată însoțită de interpretarea live a pieselor din repertoriul trupei în stil jazz și indie. Pe lângă muzică, participanții vor putea admira expoziția de fotografie cu tematica – #IarnădeCeai, inițiată cu ocazia concertului și susținută deCocoșul Roșu, dar și lucrări create de tinerii artiști autohtoni și expuse de Galeria de artă OU. LOCAȚIA: Barbar (str. M. Eminescu 56). INTRARE: începând cu 30 de lei și cât consideri tu, că merită arta noastră! Detalii pe Facebook. 

#4. JSMD Meetup #3

La ora 19:00, la iHUB, detalii în eveniment.

#5. Wine Friendly: Ediție magică

Pe 22 decembrie, ora 19:00, Rozmarin vă invită la un nou eveniment Wine Friendly, în care veți avea parte de o degustare magică de vinuri și de bucate alese. Detalii pe Facebook. 

#6. Moldovan National Youth Orchestra la Shopping MallDova 

În ajunul Crăciunului, Moldovan National Youth Orchestra – prima orchestră națională de tineret din Moldova, condusă de către dirijorul Andriano Marian va prezenta un program de sărbătoare cu balade, colinde, dar și melodii pop interpretate în manieră simfonică. Intrarea liberă, la ora 19:00, la Shopping MallDova, detalii în eveniment.

#7. SubKULTprosvet. Sobytie

Ultimul eveniment SUBKULTPROSVET din acest an de data aceasta într-o joi pentru că miercuri 21 decembrie se împlinesc 25 de cînd URSS s-a destrămat oficial. La ora 19:30, la Spălătorie, detalii în eveniment

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente