(foto, video) Voluntarii crează povești adevărate pentru copiii defavorizați în ajunul sărbătorilor de iarnă!

img_9999

Copiii din întreaga lume cred în magia sărbătorilor de iarnă deoarece atunci visele devin realitate iar Moș Crăciun îi vizitează chiar și pe cei mai nevoiași.

De aceea în perioada 27 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017 echipa de voluntari naționali și internaționali ai Asociației de Caritate „The Moldova Project” (TMP) în rolurile personajelor celor mai îndrăgite a copiilor (Ana, Ariel, Elsa, Efli, Fixiki, Feia Dini Dini, Troli etc.) în frunte cu Moș Crăciun vor crea povești adevărate pentru circa 500 de copii defavorizați din întreaga Republică.

 

 

O parte din acești copii vor avea posibilitatea să viziteze și capitala pentru distracții și surprize plăcute. Cadourile nu vor lipsi din sacul Moșului care a pregătit cu atenție pentru fiecare copil daruri alese.

Unii copii nu au posibilitatea să se bucure din plin de sărbători deoarece soarta este mai dură cu ei și familiile lor de aceea misiunea proiectului este de a oferi clipe de neuitat copiilor defavorizați.

 

img_0491

 

Aceste activități sunt niște oportunități unice pentru copiii cu care lucrăm pe parcursul anului de a-și crea amintiri pentru tot restul vieții lor. La proiect vor participa peste 20 de voluntari naționali și internaționali.

“Orice copil are dreptul la o copilărie fericită, iar noi creăm oportunități cu scopuri nobile pentru a deveni Moș Crăciuni și Crăciunițe! Daca doriți să vă alăturați proiectului, noi vă așteptăm cu mare drag în marea noastră familie de voluntari”.

 

img_9546

img_0743

img_0364

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente