Trimite e-mail | Printeaza
Social
20.12.2016

Au fost create echipe mixte de control privind alimentația copiilor în școli și grădinițe

În vederea executării Dispoziţiei Prim-ministrului Pavel Filip privind evaluarea situației în domeniul alimentației publice, inclusiv a alimentației copiilor în școli și grădinițe, viceprim-ministrul Gheorghe Brega, a convocat două ședințe de lucru pe această temă.
 
Urmare a discuțiilor, vicepremierul a dispus constituirea echipelor mixte de control cu includerea reprezentanților tuturor instituțiilor responsabile. De asemenea, s-a invocat necesitatea modificării legislației în vigoare în vederea înlăturării carențelor existente la moment. În acest sens, s-a dispus crearea unui grup de lucru, coordonat de către Ministerul Educației.
 
Pentru a îmbunătăţi activitatea în sectorul alimentaţiei publice, au fost stabilite sarcini concrete pe termen scurt, mediu și lung.
 
La şedinţe au participat reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Centrului Național de Sănătate Publică, Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Agenției pentru Protecția Consumatorului și ai Agenției Achiziții Publice, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus