(vox) Ce cadouri își doresc tinerele de Crăciun? Sugestii și idei din care să te inspiri

1

Frumoasele sărbători de iarnă se apropie cu pași repezi, iar problema cu care se confruntă multe persoane este alegerea cadoului potrivit. Echipa #diez a decis să afle ce daruri așteaptă fetele de Crăciun de la persoanele dragi și cum arată pentru ele o sărbătoare perfectă.

1Victoria Mudreac, content writer

Ca pentru orice femeie, cadourile contează indiferent că înseamnă un parfum, o cină sau chiar o mică escapada undeva. Deși valoarea cadoului nu constă în partea materială, ci în atenție și de la cine vine. Eu vreau shopping, bijuteri și creme, și chiar dacă dulapul e plin, ele niciodată nu pot fi puține.

 

2Natalia Acciu, studentă

Sunt o persoană careia îi plac cadourile cât de mici și nesemnificate ar fi ele, dar dacă e ceva simbolic atunci e perfect. Ca să fiu sinceră, mai mult îmi place să ofer decât să primesc, însă dacă e Crăciun, atunci senzația de despacheta ceva lângă brad este incomparabilă. Prin urmare accept orice de pe lista mea de dorințe, iar persoanele dragi deja știu ce îmi doresc. Știu că voi primi în acest an o pijama și abia aștept să vină Moșul. Iar ca o idee, pentru cei care sunt în pană de idei și nu știu încă ce cadouri să facă, le recomand să le dăruiască celor dragi „cozy blanket”.

 

3Ecaterina Eremei, freelancer

Dintre toate sărbătorile existente, cele mai deosebite, dar și cele mai dragi pentru mine sunt cele de iarnă. În această perioadă magică, mai cu seamă de Crăciun, prefer să cred în minuni. Aștept să ningă frumos, ba chiar să fie  troiene ca în copilăria mea, în casă să fie foarte cald, să avem o masă bogată, sub brad mandarine, lângă brad mama, iar facturile comunale să fie achitate din greșeală de vecini.
5

Lidia Gonța, studentă 

Crăciunul e cea mai călduroasă sărbătoare din câte există, așa că și cadourile trebui să fie pe măsură. De obicei cadourile specifice perioadei și sărbătorii sunt cele mai semnificative, așa că pentru mine cel mai frumos cadou ar fi ca toți cei dragi să fie alături, acasă. Dacă vorbim de cadouri materiale, Lidia vrea de toate. Și mie îmi plac bijuteriile, iar un inel pe inelar de la iubit nu ar încurca.

 

4Elena Marjineanu, copywriter

În esență, eu sunt tare mulțumită cu tot ce am. Dar câteodată mi se mai încordează cortexul prefrontal și-mi apar dorințele ca mesajele pe Messenger. De exemplu, ieri mi-am văzut cea mai mare dorință pe drum. Am văzut un câine mare, alb și foarte pufos. L-am atins și mi-am zis că cel mai tare de Crăciun (sau când o fi) eu vreau un cățeluș Samoyed. Fericirea, în unele cazuri, poate fi cumpărată.
1

Veronica Burbulea, elevă

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru mine ar fi să petrec o zi alături de oamenii dragi mie pe care îi aud și văd doar pe rețelele de socializare. Crăciunul e sărbătoarea care unește și aduce căldură sufletească, de aceea îndemn pe fiecare ca în această zi să lase câte un mesaj drăguț tuturor celor care îi fac mai fericiți.

 

6Luminița Ghemu

În ultimele zile, observ tot mai multe prietene și cunoscute că pleacă deja în vacanța de iarnă și sincer nu le invidiez deloc. De Crăciun, în acest an, îmi doresc să pun dorințele și planurile mele de viitor în ordine, ca imediat după sărbători să intru în acțiune. În general mi-aș dori să am familia lângă mine și să fiu fericită (sper că nu cer prea mult).

 

1Veronica Buzovoi, interpretă și studentă

Crăciunul este considerat ca sărbătoarea familiei, pentru mine e cea mai pură și mult așteptată zi. Îmi doresc ca în ziua de Crăciun să fiu împlinită alături de oamenii care-i iubesc, asta fiind cel mai imporatant pentru mine. Dacă aș fi să primesc un cadou mi-aș dori să am o vizită neașteptată, spontană like „Hey, surprize!” din partea unei persoană care o aștept și-mi lipsește.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente