(foto) Degustații magice la final de săptămână

nik-1018

Un alt sfârșit de săptămână Wine Friendly pentru adevărații amici ai vinului! Oaspeții localurilor „Invino” și „Barbar” au avut parte de degustații cu adevărat magice în cadrul serilor Wine Friendly, fiind ghidați de somelierii Mihai Druță și Andrei Țurcanu.

Expeții au ghidat participanții în degustațiile de vinuri, spumante și divinuri de la companiile Chateau Vartely, Purcari, Asconi, Castel Mimi, Bardar, Rădăcini, Timbrus și Călărași. Toate produsele degustate au fost asortate cu gustări alese, pregătite de gazdele serilor Wine Friendly: salamuri și cașcavaluri italiene, fructe uscate și nuci, dar și bucate delicioase – profiterol cu pate de ficat de pui cu ceapă caramelizată și parmezan, fileu mignon cu legume coapte.

Toți participanții la serile Wine Friendly au avut ocazia să participe la tombola ediției, având astfel șansa să câștige un coș ce conține cele 5 vinuri degustate la master-class-uri.

 

?????????????????????

 

Alege un local „Wine Friendly”!

Dacă alegi un local care este acreditat „Wine Friendly”, acolo vei găsi o selecție impunătoare de vinuri, un meniu select și o atmosferă prietenoasă. În plus, restaurantele deținătoare ale acestui titlu împărtășesc o pasiune deosebită pentru vinurile de calitate, pe care ți le vor recomanda, te vor ajuta să le alegi și ți le vor servi ca la carte. Pentru o experiență culturală și gustativă de excepție, intră într-un local „Wine Friendly”, unde selecția vinurilor face un tandem armonios cu meniul gastronomic.

Urmărește-ne pe  pagina de Facebook „Wine of Moldova”, pentru a te înscrie la unul din masterclass-urile organizate în cadrul campaniei și a deprinde cultura consumului conștient al vinului de calitate!

 

?????????????????????

 

Despre programul „Wine Friendly”

Distincția „Wine Friendly” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, celor mai bune localuri din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

afp_8272

?????????????????????

?????????????????????

afp_8336

afp_8364

afp_8376

nik-1002

nik-1009

nik-1012

nik-1018

nik-1020

nik-1025

nik-1030

nik-1031

nik-1043

nik-1047

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente