(foto) Un nou teren de fotbal pentru Şcoala Sportivă Specializată de Fotbal nr.1 din Chişinău

0008_3

Sâmbătă, 17 decembrie, în sala Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal nr.1 din Chişinău a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal, cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal „Toţi împreună”.

Terenul a fost renovat cu suportul Federaţiei Moldovenești de Fotbal şi a Ministerului Tineretului şi Sportului, în subordinea căruia se află şcoala.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenţi Ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu, Directorul Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal nr.1, Victor Afanasiev, alţi oficiali, antrenori şi oaspeţi.

„Este important ca tinerele talente ieşite din această şcoală să servească în continuare fotbalul din Republica Moldova. Vorbim nu doar de cultura fotbalului sau de promovarea lui. Vorbim, în primul rând, despre cei care urmează să compună loturile naţionale în diferite categorii de vârstă”, a menţionat demnitarul.

Sărbătoarea a culminat cu meciuri amicale de fotbal, după meciul jucat de copii, în teren au intrat veteraniii fotbalului autohton. Printre aceştia s-au numărat şi selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski.

La Şcoala Sportivă Specializată de Fotbal numărul 1 din Capitală au făcut primii paşi în fotbal foştii jucători ai selecţionatei Moldovei, printre care Oleg Şişchin, Ion Testemiţanu şi Alexandru Curteian.

0004_4

0006_3

0009_1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente