Actualitate

Boli de inima: 5 scuze care îţi distrug inima

Scuzele pot capătă diverse forme dar trebuie să fim sinceri cu noi înşine, să ne trezim la realitate şi să nu ne mai tăiem craca de sub picioare. Ştim bine care este drumul spre sănătate şi nu vom ajung la destinaţie dacă apelăm la scurtături necunoscute.

5 scuze care duc la boli de inima
Boli de inima – scuză #1: “Orice aş face, nu slăbesc”

Poate fi adevărat, dar este un caz foarte rar. Este vorba despre cei cu o moştenirea genetică nu prea grozavă. Dar pentru majoritatea persoanelor supraponderale, pierderea semnificativă de kilograme este posibilă. Dacă ai mai pierdut cândva kilograme, chiar şi pe termen scurt, depinde doar de ţine să o faci din nou şi să te menţii pe termen lung. Important este să priveşti această dietă nu că pe ceva temporar până ajungi al greutatea dorită, ci că pe o schimbare permantenta a alimentaţiei tale şi a stilului tău de viaţă. Inima îţi va mulţumi că ai avut grijă de ea.

Boli de inima – scuză #2. „Nu am timp să gătesc sănătos, din cauza programului mănânc des în oraş”

Excesele culinare de acest tip, la restaurante şi fast food-uri, sunt foarte rele pentru sănătatea şi greutatea ta. Nu trebuie de fiecare dată să consumi cel mai atractiv şi nesănătos fel. Răreşte încercarea de specialităţi şi alege din ce în ce mai des feluri naturale, salate şi mâncăruri cât mai neprocesate.

Citește continuarea aici.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *