Fotografiază păsări la hrănitori în această iarnă și câștigă un ghid de identificare a păsărilor

p2
Foto: Vitalie Ajder

Cartea de căpătâi pentru toți cei care vor să învețe mai bine păsările este determinatorul, sau cum îi mai spun specialiștii în ornitologie, ghid de identificare al păsărilor. Întrucât determinatorul reprezintă primul ajutor oferit celor care vor să învețe mai repede și mai bine păsările, este folosit pe larg atât de ornitologii începători, cât și de cei deja avansați.

Din acest motiv, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii a decis să ofere această carte drept premiu celor care iarna aceasta au grijă de păsări. Acest determinator poate fi al vostru dacă participați la concursul nostru și îndepliniți următorii pași:

p3

#1. Vizitați hrănitorile SPPN (Parcul Dendrarium sau scuarul Cehov), și fotografiați păsările care vin acolo să se hrănească. Dacă aveți acasă hrănitori, sau le instalați acum, puteți să ne trimiteți fotografii făcute cu păsările venite la hrănitoarea voastră.

#2. Trimiteți pozele pe pagina de Facebook sau la adresa [email protected], împreună cu numele vostru de pe Facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

p4

Organizatorii vor publica fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album numit #ConcursSPPN, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare, iar deținătorul ei va deveni stăpânul norocos al unui determinator editat și publicat de Societatea Ornitologică Română.

Concursul se va desfășura pe toată perioada lunilor decembrie și ianuarie, iar la începutul lunii februarie va fi anunțat câștigătorul.

Premiul
Premiul

Puteți afla mai multe informații despre concurs și puteți fi la curent cu desfășurarea acestuia de pe pagina de Facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii. 

„Vrem să adresăm multe mulțumiri Societății Ornitologice Române pentru determinatorul donat organizației noastre. Mulțumim și tuturor celor care sprijină această inițiativă. Așteptăm fotografiile voastre, și nu uitați: hrăniți păsările iarna” spun organizatorii.

p5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente