Recomandări #diez: Cele mai bune și ieftine servicii de stocare online a fișierelor

stocksnap_x4aaf4su9q

Trăim într-o lume în care nevoia de a stoca informații este tot mai persistentă. Fiecare are fotografii, filmulețe video, cărți, documente, proiecte … în format electronic de care avem nevoie și care necesită un spațiu de păstrare. Tocmai de aceea ţi-am pregătit o listă de instrumente online utile, care să te ajute să-ți stochezi fişierele  online.

#1. Shoeboxapp.com

shoebox

shoeboxapp.com este aplicaţia care îţi perimte să stochezi şi să faci backup pentru toate fotografiile tale. În plus, ai acces la galeriile tale de pe orice tip de dispozitiv, pentru ca tu să te bucuri de cele mai frumoase amintiri în imagini oriunde şi oricând.

Compatibil cu: Windows, Mac, iPhone, iPad şi Android.
Spaţiu de stocare: Backup nelimitat pentru fotografii gratuit.

 

#2. Flickr

flilkr

Flickr este probabil una dintre cele mai cunoscute instrumente online pentru stocarea fotografiilor. Poţi crea albume întregi de fotografii şi le poţi arăta tuturor prietenilor tăi. În plus, te poţi inspira din fotografiile altora şi poţi face schimb de idei cu alţi fotografi din comunitatea Flickr.

Compatibil cu: orice dispozitiv. Disponibil în App Store şi în Google Play.
Spaţiu de stocare: 1000GB gratuit.
 

#3. Mega.nz

mega-2

 

Mega.nz – spre deosebire de alți furnizori de spații de stocare, aici datele sunt criptate și decriptate doar de dispozitivele clientuli. Datele sunt accesbile oricând și oriunde și pot fi partajate cu contactele tale și se pot face schimbări în timp real.

Compatibil cu: Windows,Linux, Mac, iPhone, iPad, Android și Windows Phone.
Spaţiu de stocare: 50GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade până la 4TB cu 8,33€ pe lună.
 

#4. Pcloud.com

pcloud

pcloud.com este un spațiu de stocare on-line pentru toate fotografiile memorabile și clipuri video, muzica ta preferată, și documente personale și de muncă. Asigurați-vă că fișierele sunt întotdeauna cu tine când ai nevoie de ele, și partaja cu ușurință cu prietenii, familia, colegii și partenerii astfel încât să fie întotdeauna pe aceeași pagină

Compatibil cu: Windows,Linux, Mac, iPhone, iPad, Android și Windows Phone.
Spaţiu de stocare: 20GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade – 3,99$ pe lună pentru 500GB și 7,99$ pentru 2TB.
 

#5. Google Drive

drive

Google Drive este aplicaţia care „se laudă” că îţi permite să stochezi absolut orice. Ai o mulţime de formate disponibile, nu numai fotografii şi documente, aşa că poţi păstra în contul tău o mulţime de informaţii importante pentru tine, indiferent de tipul de fişier.

Compatibil cu: smartphone, tabletă sau computer (Mac şi PC, Android, iPhone şi iPad).
Spaţiu de stocare: 15GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade.
 

#6. Box.com

box

box.com este instrumentul online care îţi permite să stochezi, să administrezi şi să distribui fişierele tale de oriunde şi oricând. În plus, poţi trimite fişiere mari sub formă de link şi poţi crea proiecte la care să colaborezi cu prietenii tăi. Aplicaţia oferă pachete diferite pentru uz personal şi pentru afaceri.

Compatibil cu: desktop, tabletă, mobil (iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Blackberry).
Spaţiu de stocare: 10GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade.
 

#7. Mediafire

mediafire

mediafire.com instrument de stocare a fișierelor care vă permite să partajați fotografii, clipuri video, audio sau documente.

Compatibil cu: Windows, Android, BlackBerry, Windows, iPhone și iPad.
Spaţiu de stocare: 10GB gratuit la crearea contului și 50GB gratuit ca bonus, cu posibilitate de upgrade.
 

#8. OneDrive

onedrive

onedrive.live.com este locul în care vei putea „ascunde„ fotografii, videoclipuri, documente şi aşa mai departe. Accesibil de pe orice dispozitiv în mod gratuit, îţi permite nu numai să stochezi toate materialele tale, dar îţi oferă şi backup pentru dispozitivele sincronizate.

Compatibil cu: orice dispozitiv – PC, Mac, Windows Tablet, Android, iOS, Windows Phone, Xbox.
Spaţiu de stocare: 5GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade.
 

#9. Hightail.com

hightal

hightail.com este, aşa cum spune şi prima pagină a aplicaţiei, metoda profesionistă de stocare şi de distribuire a fişierelor şi a folderelor tale în mediul online. Aplicaţia se adresează sectorului de afaceri şi promite să-ţi facă viaţa mai uşoară la job şi să te ajute să-ţi realizezi proiectele simplu şi eficient.

Compatibil cu: orice dispozitiv – computer sau laptop, Android, iOS, Outlook.
Spaţiu de stocare: în funcţie de planul ales, de la 2GB gratuit, până la spaţiu de stocare nelimitat cu 24.99$/lună sau planuri personalizate.
 

#10. Dropbox

drobox

Dropbox este una dintre cele mai utilizate aplicaţii pentru stocarea fişierelor şi a fotografiilor, atât pentru uz individual, cât şi pentru companii. Este un mediu sigur în care îţi poţi încărca, poţi distribui şi poţi edita toate tipurile de fişiere.

Compatibil cu: orice dispozitiv.
Spaţiu de stocare: 2GB gratuit cu backup; 1TB pentru 9.99€/lună sau 12€/lună pentru companii.
 

#11. Mozy

mozy

Mozy oferă un serviciu gratuit foarte limitat cu 2GB de spațiu și posibilitatea de a obține mai mult prin recomandări. Plăta  pentru pachete începe de la 5,99 €/lună. Este un pachet destul de standard de stocare online, dar vă permite să selectați folderele de pe hard disk pe care doriți să le stocați online, se sincronizează automat (o dată ce descărcați și instalați software-ul client), și vă permite să accesați fișierele de la alte calculatoare prin intermediul unui portal web sau aplicație mobilă.

Compatibil cu: Windows, OS X, iOS și Android.
Spaţiu de stocare: 2GB gratuit cu posibilitate de upgrade.
 

#12. Sugarsync.com

sugarsynk

sugarsync.com promite să ofere utilizatorilor mai multe decât orice competitor. Ce aduce în plus aplicaţia faţă de altele este posibilitatea de a face backup şi de a sincroniza orice folder din computerul tău, alături de numeroasele beneficii de stocare şi de distribuire a materialelor tale.

Compatibil cu: Windows, Mac, iPhone, iPad, iPad Touch, Android, Kindle Fire, Outlook.
Spaţiu de stocare: de la 100 GB pentru 7.49$/lună până la 1.000 GB pentru 55$/lună sau planuri personalizate. Toate includ o perioadă de probă gratuită de 30 zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente