O nouă actualizare pentru Facebook Messenger

facebook

Compania lui Mark Zuckerberg a luat decizia de a introduce în Messenger câteva funcții populare din rețeaua socială alternativă – Snapchat. Astfel, actualizarea semnificativă adusă în propria aplicație de chat este intitulată Facebook Messenger Camera, relatează playtech.ro.

De acum înainte, selfie-urile și fotografiile de orice fel, realizate prin Messenger, vor fi mai artistice, pline de efecte speciale și, opțional, mesaje motivaționale.

Este mult mai ușor să ajungeți la Facebook Messenger Camera decât înainte și nu mai este doar un buton cu care trimiteți o poză unui prieten. Butonul de captură este în mijlocul ecranului, o simplă apăsare face o poză, o apăsare prelungită face un film. Imediat după, puteți atașa proaspetei capturi stickere, rame, măști și efecte. În total, este vorba de mii de efecte și toate pot fi personalizate la infinit. La fel ca în Snapchat, veți avea măști 3D, ce vă vor înlocui cu brio fața în imagini, în mod automat.

 

messenger

Facebook Messenger Camera acum este disponibilă global printr-un update, iar dacă tot a avut parte de o lansare iarna, sunt incluse și efecte de sezon, precum zăpada sau renii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente