Unite – cel mai mare tempo de creștere pe piața serviciilor de telefonie mobilă

600×400-web-nr1

Unite câștigă tot mai mulți utilizatori ai serviciilor de telefonie mobilă. Pe parcursul ultimului an, Unite este operatorul care înregistrează cele mai însemnate creșteri pe piața serviciilor de telefonie mobilă atât la volumul total al vânzărilor precum și la sporirea numărului de utilizatori cu 22,1 mii.

În contextul unui trend în descreștere al traficului de voce și a veniturilor pe această piață, creșterea înregistrată de Unite este o menționare a competitivității operatorului. Datorită unei poziții agresive cu accent pe avantajele net superioare ale serviciilor oferite, Unite a reușit să înlăture percepțiile legate de faptul că oferă servicii doar în rețeaua CDMA și a reușit să își consolideze astfel poziția de un operator cu un grad înalt de acoperire a rețelei 3G (96 %) și de extindere a rețelei 4G+.

Performanțele obținute sunt rezultatul consecvenței cu care Unite dezvoltă servicii și lansează oferte atractive. Cea mai nouă ofertă Unite, include la doar 200 lei, 12 GB de Internet sau 600 de minute naționale. În plus, abonații la cel puțin un serviciu Moldtelecom primesc la conectarea abonamentului de 200 lei, un Samsung J1 mini cadou.

Unite este operatorul numărul 1 de internet mobil cu abonamente perfecte pentru smartphone care includ atâta trafic internet mobil cât nu oferă nici un alt operator și astfel satisfac perfect așteptările și necesitățile crescânde ale utilizatorilor contemporani.

50 % din abonații Unite sunt utilizatori de smartphone-uri performante, iar trimestre la rând aceștia generează 64 % din totalul traficului de internet mobil din țară. Abonații Unite sunt utilizatori avansați pentru care calitatea, traficul inclus la nivel de mulți GB în abonament și tarifele avantajoase sunt cu siguranță atuuri importante care fac diferența, de aceea componența abonamentelor Unite le este perfectă pentru comunicare multă, vizionare filme și clipuri video, descărcare fișiere, jocuri online, comunicare pe rețele de socializare, etc.

Un alt factor al succesului Unite reprezintă și serviciul Multiplay care oferă posibilitatea abonaților la serviciile Moldtelecom să beneficieze de serviciile de telefonie mobilă cu reduceri substanțiale sau aproape gratuit.

Dacă îți place să comunici mult, navighezi activ și nelimitat pe internet, alege Unite pentru cea mai bună rețea pentru smartphone-uri din țară. Păstrează-ți numărul, treci la Unite și fii parte a rețelei celor mai avansați utilizatori care trăiesc experiențe unice la fiecare click.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente