(foto) 1 an al proiectului OMactiv.md sau cum se distrează adepţii modului sănătos de viaţă din Chişinău

img_7575

În toiul săptămânii de lucru, site-ul despre modul sănătos de viaţă omactiv.md şi-a sărbătorit prima aniversare. Printre invitaţi au fost şi cei 20 de membri ai redacţiei, prieteni ai proiectului, cititorii fideli şi cei mai sportivi locuitori ai oraşului.

Pentru o seară, teatrul s-a transformat într-un site, care a prins viaţă, unde fiecare zonă a corespuns unei rubrici de pe portalul web. În zona „Be Strong” doritorii puteau să-şi încerce puterile la skandenberg sau armwrestling, în zona „More Fun” – au jucat Air hockey şi kinekt, iar în „Low Fat” au putut gusta din bucatele sănătoase, în zona Think&Dring s-au delectat cu cocktailuri din fructe şi pomuşoare, chiar şi albuşuri de ou.

img_7416

În primul rând, am făcut totalurile – timp de un an, am publicat 365 de articole şi am desfăşurat 11 offline-uri, ultimul din ele fiind petrecerea dată cu ocazia aniversării. Deja 11 000 de abonaţi ne urmăresc pe facebook şi 30 000 de cititori accesează lunar site-ul.

img_7614

img_7245

img_7049

O surpriză neaşteptată a fost premierea a 10 cele mai active persoane, cărora le-am dăruit echipament sportiv de firmă şi carduri OMactiv, care le permit de a vizita evenimentele de tip închis ale proiectului, precum şi de a procura mărfuri şi servicii sportive cu reducere semnificativă. Se poate alătura la clubul OMactiv orice doritor, care îmbină lucrul şi modul activ de viaţă. Regulile de aderare la club vor fi publicate curând pe site.

Seara a culminat cu evoluţia trupei Cape Cod de la Kiev, acordurile cărora sunt declarate în vogă în această iarnă. Dansurile şi voia bună au durat până la miezul nopţii, pentru că a doua zi totuşi cu toţii trebuiau să meargă la muncă.

 

img_6899

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente