Recomandări #diez: Evenimentele la care poți ajunge în această zi de vineri, 16 decembrie

stocksnap_5zi00jsciy

Iată câteva recomandări de evenimente frumoase la care să mergeți vineri 16 decembrie. Sperăm că selecția să vă fie utilă și să aveți momente de neuitat. Enjoy!

#1. Training: Google 100% search, display, remarketing, youtube

1

Training care te va ajuta să dobândești cunoștințele digitale pentru ați crește afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. Mai multe detalii găsiți aici.

 

#2. Movie Screening

2

În cadrul acestuia va fi ecranizat celebrul film american, unul dintre cele mai reprezentative atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă – “Home Alone 2”. Detalii aici.

 

#3. Spectacol pentru Copii – „Păcală și Tândală în ajun de Crăciun”

3

Un spectacol unic pentru copii cu genericul „Tândală și Păcală în ajun de Crăciun”. Toți copiii, indiferent de vârstă, au acces gratuit la eveniment. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

#4. Expoziție de artă cu Cezara Kolesnik „Culorile copilăriei”

5

Expoziția intitulată „Culorile copilăriei” va aduce publicului lucrări extraordinare ale artistei, care impresionează. Detalii aici.

 

#5. Concertul ansamblului Joc „Surprizele de Iarna”

6

Un concert inegalabil la care veți avea posibilitatea să savurați frumusețea folclorului Moldovei în interpretarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC. Mai multe detalii găsiți aici.

 

#6. „Wine Friendly” – Degustare magică

7

Magia prinde viață în poveștile spuse la un pahar de vin bun, în localurile care deja au statutul Wine Friendly, dar și în cele care au aplicat pentru acreditare. Iar detalii despre eveniment găsiți aici.

 

#7. Movie Night Talks

8
În cadrul evenimentului va fi vizionat filmul „Steve Jobs”. Intrarea și ceaiul din partea casei. Detalii suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#8. Live concert Karafizi and The Roof

9

Un live performance de la Karafizi and The Roof pentru a vă simți extraordinar chiar de la începeutul weekendului. Detalii aici.

 

#9. Filmul Collateral Beauty la cinema Patria

Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

 

#10. Filmul Rogue One: A Star Wars Story la cinema Patria

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente