Un tânăr din Chișinău a lansat o campanie de caritate inedită. Câștigi și ajuți doar cu 10 lei

verymerycollage

Eugeniu Topolschi a lansat o idee simplă și totuși inedită de a strânge fonduri pentru oamenii străzii. Participă la loteria organizată de Eugen și poți câștiga un telefon Moto X Developer Edition 32 GB cu doar 10 lei.

Condițiile campaniei

Acesta este Eugeniu, dacă aveți întrebări scrieții pe Facebook
Acesta este Eugeniu, dacă aveți întrebări scrieți-i pe Facebook

Ideea e următoarea:

Participă la această loterie iar la final vei face un om al străzii să simtă și el sărbătorile de Crăciun + ai șansa sa cistigi un Moto X. Detalii despre telefon aici, iar poze reale aici: https://goo.gl/VFRVr1

Telefonul are starea 8/10. A fost procurat nou în Decembrie 2015. Folosit de EugenTopolschi pâna acum. În set intră un încărcător compatibil + 8 pelicule de protecție

#1. Cum participi: Suplinește contul de BPAY, nr 11208414 cu suma de 10 lei. Cauta sistemul de plată BPAY în meniul terminalelor (pot fi găsite în majoritatea alimentarelor de pe la noi sau centre comerciale) și achiți în contul 11208414

#2. Sau te poți înregistra online pe bpay.md, suplini contul tău nou creat cu 10 lei de pe cardul de la orice banca din Moldova, pe care ulterior îi transmiți din contul tău pe contul meu (11208414)

#3. După ce ai achitat completează formularul dat cu detalii referitor la plata https://goo.gl/y8Kdnb

Acesta e telefonul pe care îl puteți câștiga
Acesta e telefonul pe care îl puteți câștiga

Bonus:

#1. Dacă Distribui Public acest articol pe profilul tău de Facebook. În cazul în care câștigi ți se dă telefonul + 50 lei.

#2. Dacă Distribui pe Twitter apăsând acest link (https://goo.gl/nr0M6x). În caz în care câștigi ți se returnează 10 lei înapoi

#3. Dacă atunci când distribui public dai un tag la un prieten (sau mai mulți), în cazul în care câștigi ți se returneză 10 lei înapoi.

Detalii despre loterie:

#1. După ce achiți completezi formularul dat https://goo.gl/y8Kdnb

#2. Extragerea va avea loc imediat ce se înscriu (suplinesc contul de BPAY) cel puțin 450 participanți

#3. Jumătate din suma adunată va fi folosită pentru a face un om al străzii să simtă sărbătorile de Crăciun. Se va face publică cumpărarea și alegerea persoanei care beneficiază de ajutor printr-un live pe Facebook.

#3. Extragearea va avea loc cu ajutorul programului https://www.random.org/. Va fi postat live video pe Facebook cu extragerea.

#4. Poți cumpăra mai mult bilete achitând de mai multe ori a câte 10 lei după care completezi formularul dat cu datele fiecărui cec. Cu cât mai multe bilete procuri cu atât îți mărești șansele de câștig. Nu uita că e necesar să completezi formularul cu datele fiecărui cec.

#5. Trebuie sa ai 18+ ani

#6. În cazul în care timp de 2 săptămâni nu se adună numărul necesar de participanți banii vor fi returnați pe contul de BPAY https://www.bpay.md/ru/catalog/top iar omul străzii va primi plăcințele și ceai fierbinte.

Va fi  necesar ca sa va înregistrați  și Eugeniu vă va trimite suma înapoi pe contul vostru nou creat sau cel existent dacă deja îl aveți.

„Notă: Participând la prezenta loterie confirmați tacit că nu aveți și/sau nu veți avea pretenții referitor la modul de deșfăsurare a acestei loterii.” scrie Eugeniu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente