Participă la un webinar despre procesul de aplicarea la Central European University din Budapesta

www.vegeldaniel.com
Foto: spp.ceu.edu

Dacă ești în căutarea unor oportunităţi de burse de master sau doctorat, atunci acest articol este pentru tine. Central European University (CEU) oferă 50 de programe de master şi doctorat de nivel internaţional, precum şi burse generoase pentru studenţii şi cercetătorii din toată lumea. În cazul în care planifici să aplici la această universitate și ai întrebări ce țin de procesul de depunere a actelor, ești invitat la un webinar ce va avea loc pe 16 decembrie 2016.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Informații Universitare vineri, pe 16 decembrie, la ora 17.00, iar la webinar vor fi prezenți reprezentanții Departamentului de Admitere de la CEU.

În cadrul webinarului veți avea ocazia să adresați întrebări ce țin de acte, programul academic și burse direct reprezentanților Universității. Pentru înregistrare, sunteți rugați să accesați acest link.

CEU este dedicat misiunii de a atrage studenţi şi cercetători talentaţi din toată lumea, oferind o varietate de burse şi granturi disponibile pentru tinerii de pretutindeni. Dacă vrei să alegi un program de burse de master şi doctorat la Central European University din Budapesta, Ungaria, poți găsi mai multe informații în articolul privind procesul de aplicare, dar și programele de studii disponibile, care poate fi accesat AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente