Mai mulți artiști din SUA refuză să cânte la învestirea lui Donald Trump

522829190-republican-presidential-candidate-donald-trump-sits-jpg-crop-cq5dam_web_1280_1280_jpeg

Donald Trump se confruntă cu numeroasele refuzuri ale starurile de renume pe care doreşte să le invite să ofere un recital la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, ce se va desfăşura pe 20 ianuarie 2017

Donald Trump, alături de comitetul ce se ocupă de ceremonia de învestire a preşedintelui în funcţie, întâmpină o problemă dificilă: niciun star de renume nu este dispus să cânte în cadrul festivităţii de învestire, ce se va desfăşura pe 20 ianuarie 2017, scrie MEDIAFAX.

Cântăreţul John Legend, câştigător al Premiului Grammy, care a fost oaspete al familiei Obama de mai multe ori, spune că „nu este deloc surprins”. „Oamenii creativi au tendinţa de a respinge bigotismul şi ura”, a declarat John Legend pentru BBC. „Avem tendinţa să gândim în funcţii de principii mai liberale. Când vedem pe cineva care predică diviziunea şi ura şi intoleranţa, este puţin probabil ca artiştii să-şi dorească să le fie asociat numele cu acesta.”.

Chiar dacă li s-ar oferi o sumă de bani – ar accepta artiştii? „Nu cred că aş vrea bani pentru aşa ceva”,spune starul pop american Adam Lambert, solistul trupei Queen, care este un activist pasionat pentru drepturile comunităţii LGBTQ.

Presa americană susţine că starurile din industria muzicală nu au vreo ambiţie secretă de a cânta pentru preşedintele ales al Statelor Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente