Asachi Talks: Ilie Dercaci a vorbit despre avantajele pe care le oferă oratoria pentru elevi

15230792_10211421821924519_5264955540530269306_n

La 9 decembrie, în incinta liceului ,,Gh. Asachi ” a avut loc o nouă ediție ,,Asachi Talks”. De această dată participanții au avut ocazia să discute cu Ilie Dercaci – orator și trainer profesionist în business, management, comunicare și altele.

„Asachi Talks” este un proiect inițiat de Senatul Elevilor LT „Gh.Asachi”, scopul căruia este de a facilita comunicarea dintre elevi și oamenii de succes din țara noastră. În cadrul acestei ediții, Ilie Dercaci a vorbit despre avantajele pe care le oferă oratoria pentru elevi și despre calea pe care a parcurs-o pentru a ajunge la performanțele actuale.

„Evenimentul a fost pe alocuri peste așteptările mele, și anume abordarea subiectelor atât de bine încât impactul asupra publicului țintă să fie unul cât mai puternic. Am primit deosebita plăcere să aflu câte ceva din experiențele lui Ilie Dercaci și anume cele care l-au marcat și încurajat să meargă înainte. În viitor ținem neapărat să mai organizăm astfel de evenimente, pentru că ele au intr-o măsură oarecare puterea de a schimba viziunile tinerilor asupra posibilităților lor de a se afirma în viață”, afirmă președintele Departamentului Relații Externe al Senatului Elevilor, Mihai Soltan.

Consider că evenimentul a fost o oportunitate bună pentru tinerii care întîmpină dificultăți în a ține un discurs în fața unui public larg, de asemenea, am reușit să desprind câteva idei care-mi vor fi de folos pentru viitor, având în vedere sfaturile utile pe care ni le-a oferit Ilie. Despre Asachi talks pot spune că este unul dintre cele mai de succes evenimente organizate de Senatul Elevilor, pentru că de fiecare dată îmi oferă posibilitatea să descopăr o personalitate marcantă din țara noastră”, consideră Crăijdan Andreea, elevă în clasa a X-a.

„Sunteți foarte activi, sunteți foarte bravo. Mi-a plăcut mult însăși decizia de a face astfel de evenimente pentru că  asta o să vă ajute foarte mult să vă dezvoltați și vă va scoate puțin din pereții școlii pe care  o aveți;  pentru asta eu sunt plăcut surprins și deschis de-a vă ajuta în orice moment ca să deveniți mai buni”,  susține Ilie Dercaci.

Pentru mai multe detalii, urmărește pagina de Facebook a Senatului Elevilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente