Monica Babuc pune punctul pe „i” în scandalul cu „Potcoava de Aur”

13010768_10153598806931089_483293624862163832_n

După scandalul legat de concertul anual „Potcoava de Aur”, care a generat mai multe evenimente dar și comentarii la adresa ministrei culturii, Monica Babuc vine cu o replică în care comentează această situație și menționează că nu are nici o legătură cu concertul organizat de o televiziune privată, care are propriile viziuni artistice și propriul buget.

„Ministerul nu se implică în proiectele artistice comerciale, care se desfășoară în conformitate cu legislația în vigoare.

Modesta mea activitate a fost „dezbătută” cu o sârguință greu de imaginat. Nu s-a uitat de nimic: nici de covoarele, care „nu trebuiesc nimănui”, nici de tradițiile la care n-am nicio treaba, nici de faptul că aș fi „zâmbăreață”, și așa mai departe. Mai mult, agramația, vulgaritatea și ura unora dintre cei care au comentat au întrecut orice măsură.

De aceea vin repetat să afirm, că nici Ministerul Culturii nici eu personal și nici echipa din care fac parte nu are nimic comun cu cele întâmplate la „Potcoava de aur”, iar învinuirile care mi se aduc sunt false și lipsite de orice temei. Mai mult, sunt sigură că situația a fost regizată de o maniera în care cei care se declară luptători cu regimul, uzează de populism și minciună pentru a ieși cu orice preț în evidență. Orice problemă apărută în orice domeniu este folosită de ei pentru a suscita pe cât e posibil mai mult atenția asupra activității dânșilor. Și aici scopul scuză mijloacele.

E păcat că unii se lasă manipulați. E păcat că ura nu lasă loc pentru argumente. Și e păcat că uităm să fim responsabili pentru ceea ce facem, vorbim și scriem, chiar dacă asta ne-o cere bunul simț. Urma va alege!”, a menționat Monica Babuc.

Menționăm că mesajul a fost publicat după ce Cătălin Josan și Pasha Parfeni au fost excluși din lista interpreților ce urmau să concerteze în cadrul concertului „Potcoava de Aur”. Cătălin Josan dă vina pe actualul regim pentru aceste acțiuni și susține că excluderea lui din cadrul concertului este cauzată de mai multe acțiuni pe care le-a organizat anterior.

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente