Forțele de ordine au identificat și documentat în weekend 100 de persoane fără loc permanent de trai

1112
Foto: Photo credit: Orașul meu

Poliția a localizat și documentat weekend 100 de persoane fără loc permanent de trai. În cadrul raidurilor organizate aceștia au avut ca scop identificarea persoanelor fără loc permanent de trai, a minorilor implicaţi în cerşit și documentarea acestora. Totodată, polițiștii ua lucrat pentru prevenirea cazurilor de hipotermie în rândurile boschetarilor şi cazarea acestora pe timp de noapte la centrul de găzduire din Chişinău.

Astfel, au fost verificate toate punctele de concentrare a contigentului de persoane, în special construcţiile nefinisate sau subsoluri, fiind depistaţi şi acumulate toate informaţiile necesare despre aceştia, în contextul stabilirii complicităţii lor în acţiuni ilegale. Respectiv a fost identificat și un tânăr în vârstă de 23 ani, care vagabonda pe străzile capitalei, aflându-se în căutare pentru furt.

În urma activităţilor demarate, poliţiştii au localizat şi documentat 100 de persoane fără loc permanent de trai, originare din Chişinău şi diferite raioane ale ţării. poliția va sesiza autorităţile publice locale şi serviciile de asistenţă socială din localităţile de baştină a persoanelor, privind luarea de măsuri prevăzute de legislaţia în vigoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Petru Cosoi
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente