(video) Patru membri a unui grup criminal specializat în contrabandă şi comercializarea drogurilor, reținuți de poliție

15502657_1094828570630211_744272040_o
Foto: Photo credit: igp.gov.md

Ofițerii direcţiei Antidrog în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au reținut patru membri a unui grup criminal specializat în contrabandă şi comercializare a drogurilor sub formă de pastile subutex. Cei patru inculpați au fost arestați pentru 30 de zile, iar dacă vor fi vinovați riscă să facă închisoare de la 7 până la 15 ani.

În urma percheziției corporale și la domiciliu unuia dintre membri au fost depistate pastile subutex, în proporții deosebit de mari, un pistol traumatic, telefoane mobile și obiecte pentru consumul de droguri.

La fel, la 20 noiembrie 2016, a fost reținut în flagrant al doilea membru activ ai acestei grupări, în momentul când realiza patru pastile unui investigator sub acoperire. În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia au fost depistate și ridicate pastile subutex, cântare de mici dimensiuni cu urme de droguri, un pistol, o cagulă, mijloace bănești obținute în urma realizării drogurilor, telefoane mobile.

Recent au fost reținuți în flagrant alți doi suspecți,  în momentul când înstrăinau 20 de pastile unui intermediar de droguri. În urma măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală au fost acumulate probe care confirmă faptul, că drogurile, sunt întroduse pe teritoriul țării prin intermediul transportului auto de prestare a serviciilor de transportare a coletelor și a pasagerilor cu ruta Franța – Republica Moldova. În total au fost ridicate 40 de pastile de subutex, o pastilă era vâdută de către suspecți cu 800 -1000 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Petru Cosoi
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente