(foto) Basarabeanca Daniela Baciu a fost desemnată „Miss Universitaria 2016” în România

dsc_1210

Ambițioasă, curajoasă și cu atitudine, basarabeanca Daniela Baciu, a reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul în cadrul concursul organizat în Baia Mare, Maramureș, „Miss Universitaria 2016”, astfel clasându-se pe primul loc, fiind și unica moldoveancă din cele zece participante. Tânăra s-a remarcat prin naturalețea și jovialitatea sa, dar misiunea juraților nu a fost una ușoară.

Daniela are 21 de ani și este din Chișinău, dar își face studiile la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, la Facultatea de Științe, Informatică Economică, în anul III. Aceasta a afirmat că deși avea emoții se aștepta să fie ea desemnată câștigătoare.

 

dsc_1130

 

Mă simt extrem de fericită, evident, de asemenea, sunt foarte încântată că am avut parte de multă susținere din partea publicului”, a declarat Daniela.

În cadrul concursului de Miss au fost mai multe probe, printre care se numără proba de talent, proba de inteligență, defilarea în rochie de seară și în lenjerie, precum și o probă surpriză.

Întrebată cum i s-au părut probele, aceasta a spus că cel mai mult i-a plăcut ideea de a exista o probă surpriză, care nu poate fi pregătită din timp, în schimb a comentat proba defilării în lenjerie intimă.

 

dsc_1038

 

„Am avut sentimente bulversate în legătura cu această probă. Totuși este lenjerie intimă, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie sub o oarecare îmbrăcăminte, din această cauza am optat să-mi iau și un halat de baie. Dacă ar fi să aleg între defilarea în lenjerie intimă și costum de baie, aș prefera a doua variantă”, spune tânăra.

Publicul spune că ediția din acest an și-a ridicat foarte mult ștacheta, evenimentul devenind din ce în ce mai profesional, iar participantele sunt mai pregătite. Biletele s-au vândut foarte repede, fiind prea puține în comparație cu numărul mare al doritorilor de a fi prezenți la eveniment.

 

PHOTO:Axucc

 

De asemenea, organizatorii au avut în acest an mai mulți sponsori, respectiv participantele au primit mai multe premii semnificative.

Nici o fată nu a plecat acasă cu mâna goală, toate pleacă cu vouchere la coafor, produse de la sponsori, hoverboard, etc. Pentru premiul întâi am oferit o vacanță pentru două persoane în Grecia timp de o săptămână”, a relatat președintele Ligii Studenților „Pintea Viteazu”, Vlad Caniucă.

 

img_20161203_184349

 

Se pare că pe lângă încrederea în sine, naturalețea, dar și bunul gust al Danielei, originea ei i-a dat un farmec aparte reușind să impresioneze pe toată lumea. „Nu contează de unde vii, ce culoare ai, contează ceea ce ești tu până la urmă. În concursul acesta concurezi tu ca persoană, nu tu ca rasă sau naționalitate. Nici măcar nu s-a pus în discuție acest aspect”, ne-a comunicat președintele juriului, Daniel Orza.

„Miss Universitartaria” este un concurs de frumusețe organizat anual în Baia Mare de către Liga Studenților „Pintea Viteazu”.

 

15350538_1236577049718555_615502238511917203_n

Irina Rogojina

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente