Un deputat îi cere ministrei Babuc să-şi dea demisia în urma concertul improvizat de Cătălin Josan și Pasha Parfeni

monica babuc

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, a venit cu un mesaj către Monica Babuc după ce Pasha Parfeni și Cătălin Josan au susțin un concert improvizat în fața Palatului Național, unde a avut loc concertul „Potcoava de Aur”.

„Lacrimile din ochii acestor tineri talentați o să vă urmărească, doamnă ministră, până la sfârșitul vieții. Guvernele vin și se duc, viața partidelor politice în Republica Moldova este scurtă. Contează ce ai făcut pentru oameni, pentru cultura neamului. În zadar ați făcut atâtea lucruri bune, dacă ați scuipat în sufletul unor tineri, care, în viziunea stăpânului Dvs, sunt rebeli, nu știu să-și țină gura, dar mai ales, NU împărtășesc crimele politice ale PD…

În cazul Dvs demisia de onoare este soluția spălării de o mare rușine!”, a menționat Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a fost publicat după ce Cătălin Josan și Pasha Parfeni au fost excluși din lista interpreților ce urmau să concerteze în cadrul concertului „Potcoava de Aur”. Cătălin Josan dă vina pe actualul regim pentru aceste acțiuni și susține că excluderea lui din cadrul concertului este cauzată de mai multe acțiuni pe care le-a organizat anterior.

 

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente