Facebook ar putea transforma comentariile în ferestre de chat

A smartphone user shows the Facebook application on his phone in Zenica, in this photo illustration
Foto: PC: media.zenfs.com

Rețeaua socială Facebook ar putea schimba în curând modul în care afișează comentariile pe site-ul său, potrivit Playtech.ro.

Conform celor mai noi informații, Facebook testează o nouă modalitate prin care oamenii pot viziona comentariile. Mai exact, ar fi vorba despre un feature prin intermediul căruia comentariile pentru diverse postări ar fi prezentate în ferestre pentru chat. Noul element a fost observat pentru prima oară în urmă cu câteva zile.

Feature-ul testat de Facebook deschide o fereastră asemănătoare celor pentru chat atunci când utilizatorul este menționat într-o discuție sau atunci când cineva răspunde unui comentariu oferit de acesta. Desigur, există opțiunea de a dezactiva aceste lucruri. În mod interesant, soluția ar fi compatibilă chiar și cu Facebook Messenger, ceea ce înseamnă că utilizatorii ar putea răspunde unui comentariu fără a părăsi aplicația pentru mesagerie. Pentru moment, feature-ul se află în faza de testare. În cazul în care va avea succes, ar putea fi implementat la nivel global.

 

Photo Credit: playtech.ro
Photo Credit: playtech.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente