Cătălin Josan îndeamnă artiștii să nu boicoteze Potcoava de Aur: Să ne certăm între noi ar însemna să uităm cine este vinovat

maxresdefault
Foto: ytimg.com

Cătălin Josan încurajează artiștii să nu boicoteze Potcoava de Aur, ci să se alăture recitalului improvizat post-concert în semn de solidaritate. „Să ne certăm între noi ar însemna să uităm cine este vinovat: regimul Plahotniuc”, a menționat el într-o declarație de presă.

„Suntem copleșiți de numărul mare de artiști care ne-au anunțat că boicotează Potcoava de Aur în semn de solidaritate cu mine și Pasha Parfeny, în urma excluderii noastre din concert. Practic, spectacolul nu ar mai avea loc. Cu toate astea, asta ar însemna că puterea câștigă. Pentru că toți oamenii care ar trebui să se adune astăzi la Palatul Național sunt oameni frumoși care nu susțin această guvernare toxică. Să ne certăm între noi ar însemna să uităm cine este vinovat: regimul Plahotniuc.

Este nedrept ca artiștii, spectatorii, oamenii buni de la Noroc Media să fie penalizați pentru cenzura impusă de cei apropiați regimului. Nu le vom permite să-i murdărească. Și, cu atât mai mult, nu le vom permite să ne certe. De aceea, încurajez artiștii să fie uniți împotriva acestor persecuții și să NU boicoteze Potcoava de Aur pentru că supărarea noastră nu trebuie îndreptată spre nimeni altcineva decât Plahotniuc și acoliții săi.Astăzi, eu și Pasha vom cânta pentru publicul de la Potcoava de Aur, și nu numai. Nu vom urca pe scena Palatului, ci vom fi alături de oamenii care și-au dorit să ne vadă. Astfel, artiștii, spectatorii, presa liberă și toți cei care doresc să se solidarizeze cu noi și să ne susțină, vă așteptăm la un recital improvizat.

Acum trebuie să dăm dovadă de unitate.
Noi toți – artiști, spectatori, oameni de afaceri, jurnaliști, avocați etc. – împotriva lor.”

Reamintim că interpreții Cătălin Josan și Pasha Parfeny au fost excluși de la spectacolul anual „Potcoava de Aur”, asta după ce anul trecut Cătălin Josan a fost desemnat câștigător al marelui trofeu al ediției aniversare de 10 ani, iar în sala Palatului Național a răsunat imnul mișcării protestatare. Cătălin Josan dă vina pe actualul regim pentru aceste acțiuni și susține că excluderea lui din cadrul concertului este cauzată de mai multe acțiuni pe care le-a organizat anterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente