Zinaida Bolboceanu se solidarizează cu Josan și Parfeni; Va boicota „Potcoava de Aur”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Interpreta Zinaida Bolboceanu se solidarizează cu Pasha Parfeni și Cătălin Josan, cei doi cântăreți excluși de la concertul „Potcoava de Aur” de aur din cauza atitudinilor publice pe care le-au avut în ultima vreme.

„SOLIDARITATE! AM HOTĂRÂT! NU acum! Știam de ieri, că așa voi proceda, de cum am aflat despre excluderea lui Cătălin și a lui Pașa din spectacol. Am mers cu inima frântă la repetiție, dar am cântat cu mult drag alături de maestrul Nicolae Botgros, după care dumnealui a făcut și o poză.( Vă rog frumos, domnu Nicolae,sa mi-o trimiteți și mie). N-am îndemnat acum pe nimeni și nici nu sunt la curent dacă mai este cineva dintre colegii care va proceda sau poate a procedat de acum ca mine.Deci, nu sunt la curent și nici nu mă interesează . CONȘTIINȚA NU MA LASĂ SĂ PARTICIP LA SPECTACOLUL „POTCOAVA DE AUR”. MULȚUMESC FRUMOS ORGANIZATORILOR SI MULT RESPECT! Lipsa mea nu va știrbi cu nimic spectacolul …doar că eu pierd niște clipe de fericire de a cânta însă …rămân cu demnitatea!!!”. a menționat Zinaida Bolboceanu pe Facebook.

Gestul ei vine după ce Pasha Parfeni și Cătălin Josan, doi participanți activi la protestele din 2015 și critici ai actualei guvernări, au fost excluși de la acest concert. Culmea este că Josan urma să participe în acest an în calitate de deținător al trofeului.

Cei doi susțin că decizia este luată de către actuala putere, care este nemulțumită de activitatea lor publică. Mai mult, Pasha Parfeni i-a adresat un mesaj public ministrei Culturii, Monica Babuc, pe care o consideră vinovată pentru această situație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...