Alina şi Marin îşi petrec dimineţile şi serile la lumina lumânărilor sau a candelei.

La cei 12 anişori, Alina ştie preţul pâinii. În perioada vacanţelor, în loc să-şi vadă de copilărie, munceşte cu ziua cot la cot cu mama ei.

Aceşti copii harnici ştiu doar din poveştile altora cum ar trebui să fie un Crăciun adevărat sau cum arată Moşul, pentru că nu l-au văzut niciodată călcându-le pragul. În timp ce semenii lor îşi doresc telefoane scumpe, laptopuri sau tablete, ei s-ar bucura de lucruri simple. Dorinţa lor cea mare este să plece din acest vagon şi să nu mai stea în beznă.

„Eu îmi doresc de la Moş Crăciun un cadou, să câştig în prag trei cadouri. În cadouri să fie ursuleţi mititei de jucărică. Şi bomboane”, a destăinuit Marin Breazu.

„Cea mai mare dorinţă a mea este să plecăm din vagonul ista, să avem o casă, să avem unde trăi. Să ne schimbăm viaţa”, a mărturisit Alina Breazu.

Împreună, putem aduce magia şi căldura sărbătorilor de iarnă în inimile lor. Toţi cei care vor să le ofere un sprijin o pot face printr-o donaţie pe contul afişat pe ecran, pentru că „Moş Crăciun există, Moş Crăciun eşti tu!”.

BC MOLDINDCONBANK
FILIALA CĂLĂRAŞI
BIC MOLDMD2X353
NR. CONT 2259A5330741
IBAN MD82ML0000002259A5330741
BENEFICIARĂ BREAZU VERA
TELEFON 068 348 320